Γιώργος Μαργαρίτης: H σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του από τα 90s

Ο Γιώργος Μαργαρίτης παντρεύτηκε αργά γιατί, όπως λέει χαριτολογώντας, είχε «παντρευτεί» το τραγούδι.

Must Read

O Γιώργος Μαργαρίτης είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους και αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, όμως έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει δυο παιδιά, όμως ο τραγουδιστής δεν έχει ποτέ καμία δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης άργησε να παντρευτεί γιατί όπως έχει πει χαριτολογώντας είχε “παντρευτεί” το τραγούδι. Τη σύζυγό του τη γνώρισε σε ένα μαγαζί που εμφανιζόταν και μαζί της έχει αποκτήσει δυο παιδιά, ένα γιο και μια κόρη. Ο γάμος τους έγινε το 1989. Η κόρη του έχει αποφοιτήσει από την ΑΣΟΕΕ και ο γιος μου από το Οικονομικό τμήμα του Πειραιά.

«Ήρθε να δει τις πρόβες και έμεινε στη ζωή μου. Μετά από έναν χρόνο προχωρήσαμε.. Αν σου πω ότι δεν με ζήλευε, ψέματα θα πω. Η γυναίκα είναι γυναίκα… Υπάρχει γυναίκα που δεν ζηλεύει; Κι εγώ ζήλευα, ναι το λέω. Παντρευτήκαμε το 1989 και κάναμε δύο παιδιά» είχε πει στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ α Τετ», όπου και προβλήθηκε επίσης μια οικογενειακή τους φωτογραφία από τότε που τα παιδιά τους ήταν μωρά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This