Ξεσάλωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή

Πανηγύριζε όρθιος λες και βρισκόταν στη Θύρα 13 ενώ έβαλε γκολ ο Παναθηναϊκός

Must Read

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπορεί στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” να υποδύεται έναν ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων, τον “Βαρδάρη” ο οποίος δεν ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις των τραγουδιστριών στο μαγαζί του, στην αληθινή του ζωή όμως, είναι φουλ ερωτευμένος με τη Δέσποινα Βανδή και παρακολούθησε το πρόγραμμά της στην πίστα γεμάτος ενθουσιασμό, όρθιος και με τα χέρια σηκωμένα αποθεώνοντας την σύντροφό του.

Η Δέσποινα Βανδή λοιπόν, ξεκίνησε τις εμφανίσεις της μαζί με το συγκρότημα “Μέλισσες” του Χρήστου Μάστορα σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και ο αγαπημένος της δεν έλειπε από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού ενώ έδειχνε να το διασκεδάζει καθ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Η κάμερα συνέλαβε τον ηθοποιό να το χαίρεται με την καρδιά του αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά πως είναι φουλ ερωτευμένος και υποστηρικτικός.

Να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο μαζί με τον φημολογούμενο κουμπάρο του ζευγαριού Μανώλη Κονταρό.




 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This