Ιωάννα Τούνη: «Κάποτε μας γεννούσαν στα χωράφια και μας σκέπαζαν με τσουβάλια για πατάτες»

Η Ιωάννα Τούνη ζήτησε από τις "μανούλες του Instagram" να είναι πιο ψύχραιμες

Must Read

H Iωάννα Τούνη έχει μπει πλέον στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και στις αρχές του 2023 θα καλωσορίσει το γιο της, καρπό του έρωτά της με το σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου. 

Η Ιωάννα Τούνη έχει επικοινωνήσει από την αρχή ότι έχει μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, με ζαλάδες, ναυτίες, εμετούς και λιποθυμίες, ενώ αποκάλυψε ότι επειδή πάσχει από θρομβοφιλία κάνει αντιπηκτικές ενέσεις στην κοιλιά της.

Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όμως καταπιάστηκε με ένα άλλο θέμα, που είναι η υπερπροστασία την οποία εκδηλώνουν διάφορες νέες μητέρες όσον αφορά την φροντίδα και την ανατροφή των παιδιών, κάτι που δεν προσφέρει τίποτα θετικό, αντιθέτως δημιουργεί ένα δυσβάσταχτο και δυσλειτουργικό άγχος. Η instagrammer απευθύνθηκε σε όλες τις νέες μαμάδες που της δίνουν συμβουλές για αποστείρωση ή και άλλες διαδικασίες που αφορούν στα μωρά λέγοντας πως η υπερβολή δεν έκανε ποτέ καλό σε κανέναν ενώ παλιά τα παιδιά γεννιόντουσταν στα χωράφια.

«Να πω και κάτι άλλο τώρα που γυρίζει; Ρε κορίτσια μου, μην αγχώνεστε τόσο πολύ για το μωρό. Δε νομίζω ότι βοηθάει κάπου τόσο άγχος. Μου στέλνετε πολλά μηνύματα, “μη βάζεις ούτε ειδικό μαλακτικό γιατί μπορεί και αυτό να επηρεάσει το μωρό, τα ρούχα πρέπει να τα σιδερώνεις πάρα πολύ καλά και πρέπει να τα πλένεις στο χέρι τους πρώτους έξι μήνες”. Ηρεμήστε και σκεφτείτε απλά ότι κάποτε οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας, μας γεννούσαν στα χωράφια και μας σκέπαζαν με τσουβάλι από πατάτες. Δηλαδή, ηρεμήστε. Δε θα πάθει κάτι το μωρό τόσο εύκολα. Όλα καλά. Να αγχωνόμαστε όμως εκεί που πρέπει γιατί δημιουργείτε παραπάνω άγχος και δε βοηθάει ούτε εσάς ούτε το μωράκι σας», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This