Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε πως διαχειρίζεται τις θαυμάστριες του Δημήτρη Μάζη

«Μου τα ‘δείχνε τα μηνύματα ο Δημήτρης, γιατί είναι αθώος» είπε η παρουσιάστρια

Must Read

Η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια Σου» και μεταξύ άλλων μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου και για το πως διαχειρίζεται τις θαυμάστριες που φλερτάρουν το σύζυγό της Δημήτρη Μάζη μέσω των social media, αποκαλύπτοντας ότι έχει πάρει το κινητό του και έχει απαντήσει σε κάποια η οποία του την έπεφτε εν γνώσει της ότι είναι παντρεμένος και πατέρας.

«Μου τα ‘δείχνει τα μηνύματα ο Δημήτρης, γιατί είναι αθώος. Εκνευριζόμουν και μου έλεγε: “μην μπεις καν στη διαδικασία να απαντήσεις”. Ώσπου μία έστειλε ένα μήνυμα και της απάντησα» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Του έγραφε: “βρε Δημήτρη μου, αυτή η φωτογραφία που έχεις βάλει στο προφίλ σου σε αδικεί”. Ήξερε ότι είναι παντρεμένος μαζί μου και έχει και παιδιά. Δεν είναι καμιά τελείως ξένη. Κάπου τον συναντούσε» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Παίρνω κι εγώ το κινητό και της στέλνω: Γεια σου, είμαι η Μπέττυ Μαγγίρα. Είμαι η γυναίκα του Δημήτρη Μάζη. Εγώ διάλεξα την φωτογραφία. Έχεις κάποιο πρόβλημα; Μήπως θέλεις να την αλλάξω;» συνέχισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Για πότε το πήρε πίσω… Συγγνώμη, Μπέττυ μου, είμαι μεγάλη σου θαυμάστρια. Το γύρισε μετά, κατάλαβες; Όχι θα την άφηνα» κατέληξε η παρουσιάστρια.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This