Το… στενό μαρκάρισμα της Αμπρόσιο στον σούπερσταρ Σαλάχ!

Must Read

O superstar της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ και η Βραζιλιάνα top model Αλεσάντρα Αμπρόσιο, φωτογραφήθηκαν παρέα για τις ανάγκες του εξωφύλλου της μεσανατολικής έκδοσης του γνωστού αντρικού περιοδικού «GQ».

Ο ηγέτης της φετινής θριαμβεύτριας του Champions League αναδείχθηκε από το περιοδικό ως ο κορυφαίος άνδρας του 2019 στη Μέση Ανατολή και, για τις ανάγκες της συγκεκριμένης φωτογράφησης, οι υπεύθυνοι του περιοδικού θεώρησαν πως μόνο μια εκπρόσωπος της… ποδοσφαιρομάνας Βραζιλίας θα ταίριαζε να ποζάρει στο πλευρό του!

Και, όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από τις φωτογραφίες και τα βιντεάκια που ανάρτησαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram, τόσο ο άσος της Λίβερπουλ, όσο και το «αγγελάκι» της Victoria’s Secret, το διασκέδασαν με την καρδιά τους!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This