Ελένη Καστάνη: «Έχω ερωτευτεί άνθρωπο που είναι αμφιφυλόφιλος, το έκανα εις γνώσιν μου»

«Κάποια στιγμή κατάλαβα πως αυτό που ζητάει από αυτόν τον άλλο άνθρωπο, εγώ δεν μπορώ να του το παρέχω» είπε η ηθοποιός

Must Read

Στο πάνελ του «Breakfast@Star» ξεκίνησε μια συζήτηση σχετικά με το πως θα αντιδρούσε ο καθένας εάν ανακάλυπτε ξαφνικά ότι ο ή ή σύντροφός του είναι bisexual ενώ σχολίασαν και ένα βίντεο με απαντήσεις που έδωσαν περαστικοί που ρωτήθηκαν στο δρόμο για αυτό το θέμα.

Τα μέλη του πάνελ εξέθεσαν τις απόψεις και τις προσωπικές τους εμπειρίες, με την Ελένη Καστάνη, να αποκαλύπτει πως η ίδια έχει υπάρξει εν γνώσει της ότι ήταν ζευγάρι με αμφιφυλόφιλο σύντροφο, όμως κάποια στιγμή που εκείνος έφυγε ένα βράδυ με κάποιον άντρα χώρισε επειδή δεν μπορούσε να πολεμήσει αυτή την κατάσταση.

«Εγώ έχω ερωτευτεί άνθρωπο που είναι και ομοφυλόφιλος. Το ήξερα εξ’ αρχής, δεν μπήκα στον κόπο να ρωτήσω. Το έκανα εις γνώσιν μου. Κάποια στιγμή όμως, την εγκατέλειψα αυτή τη σχέση», είπε η ηθοποιός.

«Έφυγε τη νύχτα και δεν γυρνούσε. Ένα βράδυ με άφησε μόνη, με πρόφαση ότι θα πάει κάπου με έναν φίλο. Ανακάλυψα λοιπόν, ότι μπορεί να ήταν με έναν δεσμό. Εκείνη την ώρα είπα “δεν μπορώ να το πολεμήσω εγώ αυτό”. Αυτό που ζητάει από αυτόν τον άλλο άνθρωπο, εγώ δεν μπορώ να του το παρέχω. Και έτσι, αποσύρθηκα σιγά σιγά», συνέχισε η Ελένη Καστάνη. 




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This