Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να διορθώσετε αισθηματικά σας θέματα που δεν πηγαίνουν καλά, να ανεφοδιάσετε την ενέργειά σας, αλλά και να καλλιεργήσετε τα μέσα που διαθέτετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θέστε σε εφαρμογή τα δημιουργικά σχέδιά σας. Εκτός του ότι θα νιώσετε πιο άνετα στον χώρο σας, θα αρχίσουν να βελτιώνονται και οι σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι υποχρεώσεις, οι ανάγκες και τα καθήκοντα δεν θα αφήσουν την καρδιά σας να ξελαφρώσει. Χρειάζεστε υπομονή και ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε όλα όσα πρέπει και να αποφύγετε τα λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπερασπιστείτε τα θέλω σας στον επαγγελματικό τομέα, αν θέλετε να έχετε αποτελέσματα στα σχέδιά σας. Αντισταθείτε στις άσκοπες σπατάλες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ: Διοχετεύστε τη δύναμή σας σε σωστές δόσεις και την κατάλληλη στιγμή, για να μην πληγώσετε ή πληγωθείτε και κυρίως για να μην επηρεάσετε αρνητικά την ψυχολογία και την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν πρέπει να αφήσετε τον συναισθηματισμό σας να σας παρασύρει σε αυταπάτες, ούτε και την ευαισθησία σας να σας απομακρύνει από τον σύντροφό σας ως τακτική αντίδρασης.

ΖΥΓΟΣ: Ελέγξτε τις διακυμάνσεις στη διάθεσή σας, που είναι έντονες, και προστατέψτε τον σύντροφό σας από αυτές, αν δεν είναι σε θέση να τις ανεχτεί ή δεν έχει την ωριμότητα να τις καταλάβει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βιώνετε μια περίεργη κατάσταση, αλλά όμως να προσπαθήσετε να παρακάμψετε τα προβλήματα. Μιλήστε ανοιχτά γι’ αυτά που θέλετε, ώστε να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τακτική να απομακρύνεστε και να προτιμάτε τη σιωπή όταν κάτι σας ενοχλεί, θα αποδειχτεί λανθασμένη. Το ορθότερο θα ήταν να βρείτε μια μέση οδό που δεν θα σας καταπιέζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να είστε γνήσιοι στη συμπεριφορά σας. Ετσι, πιο ήρεμοι, θα προχωρήσετε σε αλλαγές που θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήνετε τη διάθεσή σας να χαλάει, επειδή δεν γίνονται τα καπρίτσια σας. Αν θέλετε να απαλλαγείτε από δυσάρεστες καταστάσεις και να κλέψετε την παράσταση, υπάρχει τρόπος.

ΙΧΘΥΕΣ: Ακολουθήστε ευκαιρίες που οδηγήσουν σε θετική πορεία τη σχέση σας. Να είστε κατασταλαγμένοι σχετικά με το τι θέλετε και πιο ώριμοι για να ανταποκριθείτε σε αυτά που απαιτούνται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This