Κατερίνα Γεωργιάδου: Περιμένει το 5ο της παιδί και εξομολογείται το άγχος της

Must Read

H Kατερίνα Γεωργιάδου, Μις Ελλάς 2002, έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο με τον ποδοσφαιριστή Στάθη Ταυλαρίδη δυο κόρες, την Αναστασία και την Μαρία Ταυλαρίδη οι οποίες είναι πλέον δεκαπέντε και δεκατριών ετών αντίστοιχα.

@newsbreakgr

Κατερίνα Γεωργιάδου: Περιμένει το 5ο της παιδί και εξομολογείται το άγχος της #CathreneGeorgiadou #KaterinaGeorgiadou #CathereneGeorgiadou

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

Με τον πρώτο της σύζυγο παντρεύτηκε το 2009 και χώρισε το 2012. Ξαναέφτιαξε τη ζωή της, έκανε άλλα δυο παιδιά με τον δεύτερό της σύζυγο και πλέον περιμένει το πέμπτο της παιδί και με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου της παιδικού βιβλίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο έκανε η ίδια μόντελιγνκ, στην booker της Έλενα Χριστοπούλου αλλά και στο ότι αγχώνεται για το πως θα πάρουν τον ερχομό του μωρού τα υπόλοιπα παιδιά της. Να σημειωθεί ότι με τον δεύτερο σύζυγό της έχει αποκτήσει άλλα δυο παιδιάκια, ένα αγοράκι 4 ετών κι ένα κοριτσάκι 3 ετών.

«Ξεκίνησα το μόντελινγκ 14 χρονών. Δεν είναι ότι ξαφνικά αποφάσισα να πάω στα καλλιστεία. Ήταν ένα βήμα για μένα, γιατί είχα πάθει κάποια μόλυνση στο δέρμα στο εξωτερικό και είχα σταματήσει για λίγο. Τότε το πρακτορείο μου μού είχε προτείνει να πάω στα καλλιστεία για να επανέλθω στον χώρο. Έτσι βγήκα Μις Ελλάς» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γεωργιάδου για τα επαγγελματικά της.

«Πάντα μου άρεσαν τα παιδάκια. Έχω κάνει έναν προηγούμενο γάμο και έχω αποκτήσει δύο κοριτσάκια. Η μία είναι 15 και η άλλη 13. Και τώρα έχω άλλα δύο παιδάκια, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι 4 και 3 ετών. Περιμένουμε να δούμε τι φύλο θα είναι το πέμπτο. Δεν ξέρουμε και δεν θέλουμε να μάθουμε.

Είχα χωρίσει έναν χρόνο και τον νυν σύζυγό μου τον γνώριζα από μικρή. Είπαμε να βγούμε φιλικά, όταν τον ξανασυνάντησα και έτσι προέκυψε το ερωτικό. Αγχώνομαι λιγάκι για το πώς θα πάρουν το μωρό τα υπόλοιπα τα παιδιά», είπε η Κατερίνα Γεωργιάδου για τα προσωπικά της.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This