Ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη αποκάλυψε το πώς της έκανε πρόταση γάμου

Must Read

Η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης aka DJ Rico, έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες αποκαλύπτοντας πως έγινε η πρόταση γάμου, τι δώρα της κάνει και που θα περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα και τη φετινή Πρωτοχρονιά.

«Δεν μου έχει κάνει ακριβά δώρα, ούτε κοσμήματα, ούτε μονόπετρο. Εγώ προτιμώ να κάνω ένα βίντεο κλιπ με αυτά τα λεφτά, ή να πάω ένα ταξίδι. Ο καθένας τη βρίσκει όπως θέλει», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

«Παιδιά σοβαρά πότε κάναμε πρόταση γάμου στην Ελλάδα για να κάνουμε τώρα; Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα, γίνονται στο εξωτερικό. Η πρόταση γάμου δεν είναι έθιμο ελληνικό. Η πρόταση γάμου ήταν όταν πήγα όμορφος, κουστουμαρισμένος στην πεθερά μου με γλυκά και κάναμε την “εξήγα”, αυτό που έπρεπε», είπε ο Βαγγέλης Σερίφης.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This