Mente Fuerte: «Ρωτήστε τη Μαρία Σολωμού γιατί δεν παραδέχεται πως είμαστε μαζί»

Τι γίνεται τελικά με αυτούς τους δυο;

Must Read

Εδώ και αρκετό καιρό είναι πολλά τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μαρία Σολωμού να είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte, ωστόσο η ηθοποιός δεν έχει επιβεβαιώσει το γεγονός.

@newsbreakgr

Mente Fuerte: «Ρωτήστε τη Μαρία Σολωμού γιατί δεν παραδέχεται πως είμαστε μαζί» #mentefuerte #mariasolomou #solomou #solomoumaria #newsbreak

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

Οι δυο τους έχουν κάνει δημόσιες εμφανίσεις και ανεβάζουν κοινά στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, όμως δεν έχουν παραδεχθεί ότι είναι ζευγάρι.

Η Μαρία Σολωμού και στις προηγούμενες σχέσεις της επιβεβαίωνε το γεγονός πολλά χρόνια μετά: έτσι χειρίστηκε τόσο τη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη όσο και τη σχέση της με τον πατέρα του γιου της Μάριο Αθανασίου. 

Ο Mente Fuerte από την πλευρά του είναι πιο cool με τα πάντα και στην ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με το αν είναι σε σχέση με την ηθοποιό απάντησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” που τον πέτυχε στις πρόβες του Madwalk: «Ρωτήστε τη Μαρία Σολωμού γιατί δεν παραδέχεται πως είμαστε μαζί».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This