Η Δούκισσα Νομικού είπε για ποιο λόγο έφυγε από το «Το Πρωινό»

«Τηλεοπτικά δεν ανήκω κάπου» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια

Must Read

H Δούκισσα Νομικού αν και βρισκόταν στο αρχικό σχήμα της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής «Το Πρωινό», αποχώρησε εντελώς ξαφνικά, χωρίς να ανακοινωθεί ο λόγος ούτε από την ίδια, ούτε από τους συμπαρουσιαστές της, ούτε από το κανάλι και τη θέση της πήρε η Μαρία Κορινθίου. Μάλιστα έμεινε στην εκπομπή μόλις 14 ημέρες, χρόνος αρνητικού ρεκόρ. Ο Αντέννα ανακοίνωσε απλά πως η παρουσιάστρια παραμένει στο δυναμικό του σταθμού.

@newsbreakgr

Η Δούκισσα Νομικού είπε για ποιο λόγο έφυγε από το «Το Πρωινό» #Doukissa #doukissanomikou #newsbreak #giorgosliagkas #liagkas #liagas

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

Η Δούκισσα Νομικού απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου τόσο για τη βάπτιση των παιδιών της που έγινε το καλοκαίρι στη Μύκονο σε στενό οικογενειακό κύκλο και δεν το κατάλαβε κανείς, όσο και στον λόγο ο οποίος την οδήγησε εκτός της εκπομπής.

«Για να αποχωρήσω – με ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια – πάει να πει πως κάτι έγινε που με στεναχώρησε σίγουρα πάρα πολύ. Ωστόσο, όλα καλά. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το αφήνω πίσω και συνεχίζω» δήλωσε η Δούκισσα Νομικού για τη λύση της συνεργασίας της με το κανάλι του Αμαρουσίου.

«Δεν το ‘χω καθόλου στο μυαλό μου ακόμα. Τηλεοπτικά δεν ανήκω κάπου, αν αυτό με ρωτάτε. Δεν θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά, τουλάχιστον όχι άμεσα. Έχω άλλα σχέδια στο μυαλό μου» είπε για τα επαγγελματικά της.

«Το κάναμε πολύ-πολύ μεταξύ μας, επομένως δεν διέρρευσε κάτι. Με ρωτούσαν συνέχεια και στο τελευταίο Q&A που έκανα για να σταματήσουν να με ρωτάνε» τόνισε για την βάπτιση των παιδιών της.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This