Σπύρος Μπίρκος: Aυτός είναι ο αδερφός του «Τόλη» από το «Σασμό »

Τον είδαμε σε ένα story του ηθοποιού που ευχήθηκε στον αδερφό του για την ονομαστική του εορτή

Must Read

O Θάνος Μπίρκος έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από την περσινή σεζόν, μέσα από τη συμμετοχή του στο εξαιρετικά επιτυχημένο σήριαλ του Αlpha Σασμός στο οποίο υποδύεται τον Τόλη, έναν κρατούμενο που διέπραξε ένα έγκλημα και βρισκόταν στο ίδιο κελί με τον Αστέρη Σταματάκη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thanos Birkos (@thanosbirkos)

Ο Θάνος Μπίρκος, γεννήθηκε στις 22 Νοεμβριου 1981 και έχει μια αδερφή την Βασιλική και έναν αδερφό το Σπύρο. Κατάγεται από ένα χωριό τη Λεπενού κοντά στο Αγρίνιο.

«Τις πρώτες μέρες τα γυρίσματα ήμουν κάπως αγχωμένος, γιατί η σειρά έχει καταπληκτικούς συναδέλφους με απίστευτες υποκριτικές. Είχα το άγχος να έρθω και να δουλέψω αρκετά καλά ώστε να βοηθήσω και εγώ στην επιτυχία της σειράς. Παρακολουθούσα τον Σασμό, ήμουνα φανατικός του Σασμού από πριν» είχε δηλώσει για τη συμμετοχή του στο σήριαλ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thanos Birkos (@thanosbirkos)

«Η χαρά μου ήταν τόσο μεγάλη όταν πήρα τον ρόλο που προσπάθησα εις διπλούν για να μπορέσω να είμαι εκεί, να πάω καλά στα δοκιμαστικά και να μπορέσω να πάρω τον ρόλο και να γίνει κάτι καλό.

Και βγαίνει κάτι πολύ καλό γιατί με τον Ορφέα έχουμε μία πολύ ωραία επαφή στα γυρίσματα. Είναι ένας καταπληκτικός συνάδελφος βοηθάει πάρα πολύ να είμαστε χαλαροί να μπορούμε να δουλέψουμε και σε πολλές στιγμές γεννιούνται πολύ ωραία πράγματα» τόνισε  ο Θάνος Μπίρκος.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thanos Birkos (@thanosbirkos)

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ» είχε πει τα εξής:

Ο «Τόλης» είναι ένας χαρακτήρας που έφτασε μέχρι τον φόνο από έρωτα. Εσύ τι ακραίο έχεις κάνει;

Δεν έχω σκοτώσει. Το ακραίο για κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό, γιατί τα όρια του κάθε ανθρώπου διαφέρουν. Για μένα ακραίο είναι να φύγω ένα ταξίδι αυθημερόν για να συναντήσω τον έρωτά μου. Για άλλον μπορεί να είναι να φύγει από το σπίτι του και να παρατήσει την οικογένειά του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thanos Birkos (@thanosbirkos)

Είσαι Σκορπιός, οπότε σίγουρα θα έχεις κάνει ακραία πράγματα…

Προσωπικά, τα ακραία τα θεωρώ δεδομένα πάνω στην έξαψη του έρωτα. Μπορεί να μην έχω κοιμηθεί τρεις μέρες επειδή ήμουν ερωτευμένος, αλλά σαν Σκορπιός δεν μου φαίνεται περίεργο.

Είσαι κτητικός ή ζηλιάρης;

Έχω αποβάλει αυτές τις έννοιες εδώ και πολλά χρόνια. Από πολύ μικρός διάβαζα λογοτεχνία και είχα προσλαμβάνουσες για διάφορα πράγματα όσον αφορά την κοινωνική συμπεριφορά. Έτσι κατάλαβα νωρίς ότι σε μια σχέση θα πρέπει να είσαι με κάποιον άνθρωπο συνοδοιπόρος και όχι να σέρνει ο ένας τον άλλον μπρος ή πίσω.

Toν αδερφό του Θάνου Μπίρκου τον είδαμε σε ένα story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να του ευχηθεί χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή καθώς τον λένε Σπύρο.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This