Γεωργία Οικονομάκου: Η όμορφη μητέρα της Αθηνάς Οικονομάκου βρέθηκε στην πρεμιέρα της

Στο πλευρό της και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος

Must Read

Η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στο θέατρο μετά από οκτώ χρόνια με την συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση ” Η τρελή του Σαγιό” μαζί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και το Νίκο Μουτσινά στο Θέατρο Παλλάς η οποία έκανε πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου.

Στην πρεμιέρα βρέθηκε ο σύζυγος της ηθοποιού, επιχειρηματίας Φίλιππος Μιχόπουλος και η μητέρα της Γεωργία Οικονομάκου με τους τρεις τους να ποζάρουν σε μια κοινή φωτογραφία.

Η μητέρα της Αθηνάς Οικονομάκου, ζει μόνιμα στο Γύθειο, την ιδιαίτερη πατρίδα της ηθοποιού μαζί με τον πατέρα της Διονύση Οικονομάκο. Η ηθοποιός έχει επίσης έναν αδερφό, τον Νικήτα-Αλέξανδρο Οικονομάκο ο οποίος επίσης μένει στο Γύθειο με την οικογένειά του.

Μητέρα και κόρη επέλεξαν φλοράλ φορέματα για την εμφάνισή τους και η ομοιότητα μεταξύ τους είναι εμφανής.

Να θυμίσουμε ότι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα και έχουν κάνει πολιτικό γάμο στο Γύθειο και θρησκευτικό στη Μύκονο, ενώ κατοικούν στην Κηφισιά, ενώ η ηθοποιός διατηρεί και η ίδια επιχειρήσεις με κοσμήματα τα οποία ονομάζονται All Over καθώς και με ρούχα με την επωνυμία Project Soma σε συνεργασία με τη Μαίρη Συνατσάκη.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This