Η Αγγελική Νικολούλη μας συστήνει για πρώτη φορά την ξαδέλφη της

Οι δυο κυρίες πέρασαν μαζί τις διακοπές των Χριστουγέννων

Must Read

H Αγγελική Νικολούλη γεννήθηκε το 1964 στον Πύργο Ηλείας και ως δημοσιογράφος ασχολείται με το αστυνομικό ρεπορτάζ. Παρουσιάζει εδώ και πάρα πολλά χρόνια την εκπομπή “Φως στο τούνελ” στην οποία ασχολείται με τον εντοπισμό αγνοουμένων πολιτών.

Από το 1987 ως το 2009 υπήρξε παντρεμένη με τον Γιάννη Μουσούλη και έχουν μαζί ένα γιο τον Κωνσταντίνο. Την εκπομπή της “Φως στο τούνελ” την παρουσιάζει από το 1995 ενώ έχει γράψει και τέσσερα βιβλία: Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου, Θάνατος με χείλη κόκκινα, Έρωτας φονιάς, Θα γίνω η σκιά σου.

Tις ημέρες των εορτών τις πέρασε με την οικογένειά της και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε μαζί με την ξαδέρφη της.

Παλαιότερα πάλι από κοινές τους διακοπές, η δημοσιογράφος είχε ποζάρει μαζί με την αδερφή της και είχε ανεβάσει την κοινή τους φωτογραφία επίσης στο Instagram της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This