Στο νοσοκομείο με προβλήματα υγείας ο Στηβ Ντούζος: «Είμαι κακό παιδί, τα έκανα μαντάρα», λέει

Πάσχει από την καρδιά του και χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια

Must Read

Δύσκολη θα είναι και η Μεγάλη Εβδομάδα για τον Στηβ Ντούζο ο οποίος εδώ και τρεις εβδομάδες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με όσα είπε ο αγαπημένος ηθοποιός στην εκπομπή «Πρωινό» πάσχει από την καρδιά του και χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια.

«Έχω κάποια προβλήματα με την καρδιά μου, τα έχω κάνει λίγο μαντάρα με την υγεία μου. Είμαι κακό παιδί. Πήγα να κάνω τις σχετικές εξετάσεις που κάνω κάθε εξάμηνο, χρόνο και είδαμε ότι έχει προχωρήσει το θέμα με τους πνεύμονες και στην καρδιά. Τα είχα κάνει λίγο μαντάρα όλα. Κάνω κάποιες θεραπείες, περιμένουμε κάποιες απαντήσεις και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος της εβδομάδας θα την κάνω», ανέφερε.

Καταλήγοντας ανέφερε σχετικά με τα αίτια των προβλημάτων:

«Ε, παίζουν όλα. 70’s, 80’s, κιλά, νοοτροπία, όλα. Δεν μπορείς να μάθεις νέα κόλπα σε παλιό σκύλο. Την υγεία μου τη φροντίζω. Τώρα μου λένε “Κόψε το κάπνισμα”. Δεν κόβεται το κάπνισμα…».

Δείτε βίντεο:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

    • Έλα ντε!
      Τι να πούμε φίλε μου, με τούτα εδώ τα μαραφέτια -τα sites- ο κάθε πικραμένος λέει τον πόνο του, ό,τι και νάναι όποιος νάναι λέει και από μια κοτσάνα και οι άλλοι τα γράφουν για να γεμισει η σελίδα …

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This