Όλοι οι διάσημοι και οι… single στην πρεμιέρα του «Ωνάση»

Must Read

Η επίσημη πρώτη της παράστασης «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» ήταν η επιλογή για πολλά ζευγάρια της showbiz το βράδυ της Δευτέρας.  Πιασμένα χέρι χέρι τα περισσότερα εμφανίστηκαν στο Παλλάς, όπου ανεβαίνει το έργο του Σταμάτη Φασουλή και έστρεψαν πολλά βλέμματα επάνω τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», από τα πρώτα ζευγάρια ήταν ο Γιώργος και η Αννα Νταλάρα, οι οποίοι ύστερα από 36 χρόνια γάμου συνεχίζουν να πιάνουν ο ένας το χέρι του άλλου στις δημόσιες εμφανίσεις τους, όπως και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την Εφη Μουρίκη, που μετρούν 22 χρόνια γάμου.

Αννα και Γιώργος Νταλάρας πιασμένοι
χέρι χέρι
Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Εφη Μουρίκη

Χεράκι χεράκι έκαναν την εμφάνισή τους στο θέατρο της οδού Βουκουρεστίου και οι full in love Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου. Και η… παρέλαση ευτυχισμένων ζευγαριών συνεχίστηκε με τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Σμαράγδα Καρύδη να ανεβαίνουν τη μαρμάρινη σκάλα του θεάτρου Παλλάς «φορώντας» το πλατύ τους χαμόγελο, τον Γιώργο και τη Μαρία Χατζηνάσιου, τον Γιάννη Αϊβάζη και τη Μαρία Κορινθίου, τον Δημήτρη Σταρόβα και την Αννα Σταθάκη, την Μπέσσυ Αργυράκη και τον σύζυγό της Λευτέρη Νικόλιζα, την Εύη Φραγκάκη και τον Γιώργο Φιλόπουλο.

Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη
Μαρία Κορινθίου, Γιάννης Αϊβάζης
Άννα Σταθάκη, Δημήτρης Σταρόβας
Μπέσσυ Αργυράκη, Λευτέρης Νικόλιζας
Εύη Φραγκάκη, Γιώργος Φιλόπουλος

Ανάμεσα στους ζευγαρωμένους που χειροκρότησαν την πολύωρη παράσταση ήταν και ο φανερά αδυνατισμένος Γιάννης Παπαμιχαήλ με την αγαπημένη του Γρηγορία Αυγερινοπούλου. Εχοντας χάσει 46 ολόκληρα κιλά ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ συνεχίζει την προσπάθεια!

Γιάννης Παπαμιχαήλ , Γρηγορία Αυγερινοπούλου

«Εχω αποτραβηχτεί λίγο τον τελευταίο χρόνο για να έχω την πνευματική μου ηρεμία. Βγαίνω σε παραστάσεις, στο γήπεδο, με φίλους. Εκανα χειρουργείο γιατί είχα παχύνει πάρα πολύ, γι’ αυτό είχα εξαφανιστεί. Έχω χάσει 46 κιλά κι έχω να χάσω άλλα 12. Ηταν λίγο δύσκολο κι επικίνδυνο. Όλο το καλοκαίρι ήμουν λίγο κάπως… Τώρα έχω αναρρώσει πλήρως, ναι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτοί που πήγαν στην πρεμιέρα μόνοι σαν το… λεμόνι!

Στη επίσημη πρεμιέρα της παράστασης που κατάφερε να συγκεντρώσει την αφρόκρεμα της κοσμικής Αθήνας έγιναν και κάποιες σόλο εμφανίσεις, οι οποίες συζητήθηκαν για ξεχωριστούς λόγους καθεμιά… Οπως, για παράδειγμα, αυτή της Βίκυς Κάβουρα, η οποία έδωσε το «παρών» στην παράσταση χωρίς τον νέο της σύντροφο. Μετά τις όψιμες διακοπές του ζευγαριού στην Μύκονο, όπου επιδόθηκαν σε φιλιά και αγκαλιές μέσα στη θάλασσα και περπάτησαν, χωρίς να κρύβονται, στα Ματογιάννια, η ηθοποιός εμφανίστηκε χωρίς τον πολιτικό μηχανικό Γιώργο Βίγγο στο πλευρό της.

Βίκυ Κάβουρα

Σόλο εμφάνιση και για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, που πήγε να δει τη δουλειά των συναδέλφων της χωρίς τον Σωτήρη Χατζάκη, αλλά και για τη Δέσποινα Βανδή, που έγινε… ταίρι για τη βραδιά με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου
Δέσποινα Βανδή

Hot παρουσίες της βραδιάς, η Μαρία Ματσούκα, που καμάρωσε την αδελφή της Δήμητρα επί σκηνής να παίζει, αλλά και να εντυπωσιάζει με τις χορευτικές της ικανότητες, αλλά και η stylist Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που ήταν μόνη σαν το… λεμόνι, αλλά και η πάντα εντυπωσιακή Τάρια Μπούρα που δεν είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της Βίκτορα Μητρόπουλο.

Μαρία Ματσούκα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Τάρια Μπούρα

Μόνες εμφανίστηκαν επίσης η Ζέτα Δούκα χωρίς τον γυμναστή σύντροφό της Μιχάλη Χατζηαντωνά και η Χριστίνα Αλεξανιάν, η οποία ετοιμάζεται για γάμο με γοητευτικό επιχειρηματία. Single εμφανίσεις και για τους Γιώργο Λιάγκα και Γιάννη Λάτσιο.

Χριστίνα Αλεξανιάν
Γιάννης Λάτσιος, Σταμάτης Φασουλής, Παυλίνα Ντάτσιου και Γιώργος Λιάγκας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This