Γέννησε η Ιωάννα Τούνη: «Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα»

Το πρώτο πράγμα που ζήτησε μετά τον τοκετό ήταν την ...ησυχία της

Must Read

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγιναν γονείς καθώς η instagrammer έφερε στον κόσμο το πρώτου τους παιδί, που είναι αγόρι. Οι δυο τους είχαν μπει στο μαιευτήριο πριν από 2 μέρες και σήμερα το πρωί η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε μέσα από ένα story στο Instagram της ότι έχει γεννήσει και πως τόσο η ίδια όσο και το μωρό είναι καλά.

Όπως όμως χθες έκανε η κολλητή της, Δήμητρα Αλεξανδράκη, έτσι και σήμερα η ίδια, παρακαλεί τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνο την ίδια και τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου καθώς δεν θέλουν ούτε να βγουν σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουν κάποια σχετική δήλωση.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This