Ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη παντρεύτηκε τη σύντροφό του Γωγώ Φάκου

Ο γάμος έγινε το Σάββατο 7 Ιανουαρίου

Must Read

Tα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη, Νίκος Κουρής – Θεοδωράκης, με την εκλεκτή της καρδιάς του, ηθοποιό Γωγώ Φάκου, έναν χρόνο μετά τις δικαστικές περιπέτειες που είχε για την πατρότητα του ονόματος του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη.

Από τον Νίκο Νικόλιζα

Το ζευγάρι, κάτω από άκρα μυστικότητα και έχοντας κοντά του φίλους και συγγενείς, ήρθε εις γάμου κοινωνία στη Μητρόπολη Τολωφώνα Φωκίδας, με τη νύφη να είναι τρισευτυχισμένη και να το δείχνει και στις αναρτήσεις που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στα social media. «Κανένα τραγούδι δεν θα μπορούσε να εκφράσει περισσότερο και τους δυο μας… “Πόσο λυπάμαι τα χρόνια που πήγαν χαμένα… πριν να γνωρίσω εσένα”» έγραψε λίγες ώρες μετά το ευχάριστο γεγονός, δείχνοντας τη μεγάλη ευγνωμοσύνη για τη χαρά που της έφερε ο γιος του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη, ενώ σε άλλη ανάρτησή της έγραψε: «Με δόξα και τιμή… κυρία Θεοδωράκη, λοιπόν! Ηταν όλα παραμυθένια. Εύχομαι έτσι να είναι και η υπόλοιπη ζωή μας. Σας ευχαριστούμε για τις ευχές! Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους με κάθε τρόπο ήσασταν δίπλα μας και μας δώσατε απλόχερα τόση αγάπη».

Η γνωριμία των δύο έγινε την 1η Αυγούστου στον Ωρωπό, στην παράσταση «Φιλική Εταιρεία», όπου έπαιζε η Γωγώ Φάκου. Εκεί τα βλέμματα που αντάλλαξαν οι δυο τους ήταν αρκετά για να καταλάβουν πως ο ένας είχε γεννηθεί για τον άλλον. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αρραβώνας του ευτυχισμένου ζευγαριού έγινε στις 29 Οκτωβρίου, με τον Νίκο Θεοδωράκη την πρώτη του νέου έτους να χαρίζει ένα μονόπετρο στη μέλλουσα σύζυγό του.
Και ο γάμος δεν άργησε να έρθει. Το περασμένο Σάββατο 7 Ιανουαρίου ο Νίκος Θεοδωράκης και η αγαπημένη του σύντροφος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, με κουμπάρους τη Μαρία και τον Τάσο Βουτσά.

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως αμέσως μετά τον θάνατο του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη ανακινήθηκε θέμα πατρότητας του Νίκου Κουρή – Θεοδωράκη, όταν η κόρη του Μίκη, Μαργαρίτα Θεοδωράκη, με ασφαλιστικά μέτρα απαγόρευε στον Νίκο Κουρή – Θεοδωράκη να χρησιμοποιεί το επώνυμό τους. Ωστόσο, η δικαστική απόφαση που εκδόθηκε έβγαλε θετική απόφαση για εκείνον, προκειμένου να χρησιμοποιεί το επώνυμο
του μεγάλου μουσικοσυνθέτη. «Ελπίζω ότι ύστερα από αυτήν την απόφαση να τελειώνουν όλα εδώ. Ακούστηκαν διάφορα και από τον δικηγόρο της Μαργαρίτας, που βγήκε πρόσφατα σε κάποιο κανάλι. Ποτέ η απόφαση δεν μου απαγόρευσε να χρησιμοποιώ το επίθετο. Το μόνο που έγραφε η απόφαση είναι να μην ισχυρίζομαι ότι είμαι γνήσιο τέκνο. Σύμφωνα με το οικογενειακό δίκαιο, γνήσιο τέκνο σημαίνει ότι εγώ θα έπρεπε να είμαι ένα παιδί της
Μυρτώς και του Μίκη το οποίο το πετάξανε, αυτό όμως δεν ισχύει και δεν θα το ισχυριζόμουν και ποτέ. Η μητέρα μου είναι η Αλεξάνδρα και η σχέση που είχα με τον Μίκη είναι άλλη. Τώρα ήρθε η νέα απόφαση, η οποία λογικά απόρριψε ως απαράδεκτη τα ασφαλιστικά μέτρα της Μαργαρίτας, διότι θα έπρεπε να εξηγήσει αυτό το δικόγραφο» είχε αναφέρει τότε ο Νίκος Κουρής – Θεοδωράκης στις τηλεοπτικές κάμερες, προσθέτοντας: «Αν ήθελα κάτι να κάνω, και αυτό είναι και η μαγκιά, δεν μπορείς να έχεις έναν τέτοιο άνθρωπο
απέναντί σου, να περιμένεις να “φύγει”, για να πεις “τώρα που “έφυγε” και δεν σε έχω απέναντί μου θα πάω εγώ να διεκδικήσω”. Εγώ είχα δηλώσει στον ίδιο τον Μίκη πως δεν πρόκειται να διεκδικήσω κάτι από την περιουσία του. 

Συνάντησα για πρώτη φορά τον Μίκη όταν ήμουν 30 ετών, τον ξάφνιασα. Γνώριζα και εγώ και εκείνος ότι ήμουν γιος τους. Με κοίταξε και μου είπε “είσαι ευάερος, ευήλιος και ωραίος”. Νιώθω γιος του και τον έλεγα πατέρα. Εχει μεγάλη σημασία για όλους τους ανθρώπους να γνωρίζουν την αρχή του νήματος για να μπορέσουν να πάρουν τον δρόμο τους. Οταν έμαθα ότι είμαι γιος του Μίκη Θεοδωράκη, ήμουν σε μια πολύ γόνιμη περίοδο της ζωής μου. Δεν μπορείς εκεί να τα παγώσεις όλα και να πεις τα διαλύω όλα. Εχεις αυτή την πληροφορία και βλέπεις με τον καιρό πως μπορείς αυτό να το διαχειριστείς και τι να κάνεις. Η αλήθεια είναι πως είχα απορίες από μικρός, τις οποίες με βοήθησε η μητέρα μου να τις λύσω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This