Θανάσης Κατερινόπουλος: Δείτε τον γιο και τη σύζυγο του Ταξιάρχου εν αποστρατεία

Must Read

Ο 66χρονος Θανάσης Κατερινόπουλος είναι απόστρατος αστυνομικός διευθυντής, ιδρυτής του συνδικαλιστικού κινήματος της ΕΛΑΣ και Πρόεδρος των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Γνωστός στο ευρύ κοινό έχει γίνει μέσα από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές εκπομπές ενώ στην προσωπική του ζωή είναι παντρεμένος με την Ράνια Σολιδάκη και έχει δυο γιους το Νώντα που δυστυχώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2017 και τον Αντώνη. 

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έχασε το γιο του, Νώντα Κατερινόπουλο, ο οποίος, σύμφωνα με την ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη, πέθανε στον ύπνο του.

«Η είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός νέου και ιδιαίτερα αγαπητού άνδρα με όνειρα για τη ζωή, έπεσε σαν κεραυνός στα γραφεία του «Τούνελ». Ο Νώντας Κατερινόπουλος, δεν ξύπνησε για να υποδεχθεί την πρώτη μέρα της άνοιξης… Πέθανε άξαφνα στον ύπνο του. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου στο «Τούνελ», εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στο Θανάση Κατερινόπουλο και στην οικογένεια του. Προσωπικά ξέρω πως είναι να χάνεις ένα αγαπημένο σου παιδί. Έχασα και εγώ δύο ανίψια σε τρυφερή ηλικία και είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. Καλό σου ταξίδι Νώντα…», είχε γράψει την ημέρα της είδησης η Αγγελική Νικολούλη στα social media.

Ο μικρότερος γιος του Αντώνης Κατερινόπουλος μοιάζει ιδιαίτερα με τον πατέρα του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This