Με ποιο κόμμα θα είναι υποψήφιος βουλευτής ο Σπύρος Μπιμπίλας

Τι είπε για το Προεδρικό Διάταγμα που προκάλεσε αντιδράσεις στους καλλιτέχνες

Must Read

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ γνωστός ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές.

Μιλώντας στον Alpha δημοσιοποίησε την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές, όπου θα είναι υποψήφιος με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, «Πλεύση Ελευθερίας».

Αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις για τα πτυχία των καλλιτεχνών λέγοντας: «Είναι ένα πολύπλοκο πρόβλημα που ο ένας το μεταθέτει στον άλλον. Όμως τώρα έγινε αυτό το Προεδρικό Διάταγμα, όπου έβαλε ταφόπλακα και λέει εσείς είστε απόφοιτοι Λυκείου. Εμείς δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι αυτό. Το υπουργείο Πολιτισμού έχει έρθει σε κόντρα με το υπουργείο Παιδείας γιατί το πρώτο δίνει τα πτυχία στις δραματικές σχολές. Εμείς την κυρία Κεραμέως την παρακαλάμε να τη δούμε χρόνια και στέλνει άλλους στις συναντήσεις. Την κυρία Μενδώνη και τον κύριο Γιατρομανωλάκη βλέπουμε».




Και πρόσθεσε: «Η πρόεδρος της Δημοκρατίας επί δίωρο μας άκουσε όλους. Είδαμε μια θετική διάθεση να μιλήσει με τα υπουργεία, διότι πρόκειται για διάσταση απόψεων μεταξύ των υπουργείων. Δεν είναι τυχαίο ότι ξεσηκώθηκαν όλοι οι καλλιτέχνες της χώρας και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο. Για να βλέπετε τόσους πολλούς καλλιτέχνες στο δρόμο, κάτι γίνεται, δεν είμαστε τρελοί. Μας χρησιμοποιεί η κυβέρνηση και λέει ότι μας βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Καταρχήν εγώ δεν ανήκω στον ΣΥΡΙΖΑ».

Κατέληξε ανακοινώνοντας την εκ νέου υποψηφιότητά του: «Εγώ θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Μικρό κόμμα, ήμουν και στις προηγούμενες εκλογές, απλά δεν βγήκαμε στις προηγούμενες εκλογές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This