Δείτε την κόρη του σεφ Λευτέρη Λαζάρου, Ηλέκτρα, με την οποία είναι και συνεργάτες

Την έχει βαφτίσει η πρώην σύζυγός του

Must Read

O Λευτέρης Λαζάρου είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους σεφ της χώρας, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το πρώτο MasterChef που είχε νικητή τον Άκη Πετρετζίκη. Γεννήθηκε το 1952 στον Πειραιά και είναι ο πρώτος Έλληνας σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin.

Ο πατέρας του εργαζόταν ως μάγειρας σε καράβι, και από την ηλικία των 15, άρχισε να δουλεύει στην κουζίνα του πατέρα του. Τον Οκτώβριο του 1987, άνοιξε το εστιατόριο θαλασσινών Βαρούλκο στο λιμάνι του Πειραιά το οποίο το 2002 έγινε το πρώτο εστιατόριο της Ελληνικής κουζίνας που έλαβε ένα αστέρι Michelin, που συχνά θεωρείται ως το πιο υψηλού κύρους βραβείο μαγειρικής, το οποίο διατηρεί μέχρι και σήμερα. Το εστιατόριο, ανάμεσα σε άλλα βραβεία, έχει παραλάβει το βραβείο Χρυσός Σκούφος του ψυχαγωγικού οδηγού Αθηνόραμα κάθε χρονιά απο το 1993, κάνοντας τον Λαζάρου τον μοναδικό σεφ που έχει δεχτεί τόσες φορές το βραβείο.

Ο Λευτέρης Λαζάρου και η κόρη του Ηλέκτρα Λαζάρου εργάζονται μαζί στο εστιατόριό του. Ο σεφ έχει ένα γιο το Νίκο από τον πρώτο του γάμο και δυο κόρες από το δεύτερο του γάμο, όμως διατηρεί άριστες σχέσεις με την πρώην του σύζυγο. Μάλιστα η πρώτη του σύζυγος, βάπτισε την Ηλέκτρα.

«Ο πρώτος μου γάμος έγινε νωρίς σε μικρή ηλικία γιατί είχα χάσει νωρίς τους γονείς μου και είχα μεγαλώσει μόνος μου. Χωρίσαμε γρήγορα, ο γάμος δεν πήγε καλά αλλά έχουμε μια δυνατή φιλία και την αγαπάω. Αποκτήσαμε τον γιο μου, τον Νίκο. Είναι η νονά της πρώτης μου κόρης από το δεύτερο γάμο μου. Περάσαμε μαζί την εφηβεία με την πρώην γυναίκα μου, με ανέλαβε η μαμά της όταν εγώ έχασα τη δική μου. Έγινε κάτι πολύ όμορφο, δεν άντεξε ο γάμος αλλά η φιλία μας. Όταν ζήτησε να βαφτίσει την Ηλέκτρα δεν το αρνήθηκε κανείς.

Όταν πέθανε ο πατέρας μου έζησα δέκα χρόνια ακόμη με τη μητέρα μου. Θεωρούσα ότι αν κάνω κορίτσι ή κορίτσια κάτι θα πάρω πίσω. Θα αναπληρώσω το κενό. Όταν γεννήθηκε η πρώτη κόρη μου, δημιουργήθηκε η ανάγκη να κάνουμε ένα ακόμη παιδί για να έχει παρέα το πρώτο. Τότε είπα ότι θέλω δεύτερο παιδί αν είναι κορίτσι και σγουρή», έχει πει χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Λαζάρου σε παλαιότερη συνέντευξή του για την οικογένεια και τα παιδιά του.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This