Η Αθηνά Πολίτη «έσκασε» με νέο single που θα γίνει ο ύμνος των ερωτευμένων

Επιτυχία «Σ’ αγαπώ»

Must Read

«Σ’ αγαπώ και γι’ αυτό δεν φοβάμαι κανέναν τώρα πια...» τραγουδά η Αθηνά Πολίτη, δίνοντας μέσα από το τελευταίο της single φωνή στο πιο γλυκό και έντονο συναίσθημα, το οποίο ξεσηκώνει από το πρώτο του άκουσμα και αναμένεται να γίνει ο νέος «ύμνος» των ερωτευμένων.

«Σ’ αγαπώ και τα αδύνατα κάνω για σένα δυνατά…» συνεχίζει το up-tempo κομμάτι της εκρηκτικής τραγουδίστριας, που υπογράφουν συνθετικά ο Βασίλης Δαραμούσκας και στιχουργικά ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης, ενώ φέρει κι αυτό τη δισκογραφική σφραγίδα της Panik Platinum. Με το single «Σ’ αγαπώ» η Αθηνά δίνει συνέχεια στα δισκογραφικά βήματά της, λίγο καιρό μετά και την επιτυχημένη διασκευή του μεγάλου σουξέ των 90’s «Μία σου και μία μου», στην οποία η ίδια έδωσε μια φρέσκια πνοή.

Μάλιστα, τα δύο συγκεκριμένα δύο τραγούδια μαζί με άλλα πολλά, τόσο δικά της όσο και άλλων καλλιτεχνών, συνθέτουν το «παζλ» του πολύ κεφάτου προγράμματος που παρουσιάζει η ίδια στο νυχτερινό κέντρο Αυτοκίνηση της λεωφόρου Κηφισίας κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Οπως έχουμε γράψει πολλάκις, η Αθηνά Πολίτη είναι η πρώτη γυναίκα του ιδιαίτερα επιτυχημένου μουσικού σχήματος στο οποίο συμπρωταγωνιστούν οι Λευτέρης Πανταζής και Χρήστος Δάντης, έχοντας μαζί τους και τον Κωνσταντίνο Παντελίδη. Το σχήμα πήρε παράταση πρόσφατα, αφού είναι συχνά πυκνά sold out, με τον Λε-Πα και τον Δάντη να τραγουδούν επάνω σε… βουνά από λουλούδια! Οπως μαθαίνουμε, μάλιστα, μεγάλες είναι και οι «ζημιές» που προκαλεί η όμορφη τραγουδίστρια σχεδόν κάθε φορά που βγαίνει στην πίστα, κάνοντας… χαμό στο μαγαζί.

Πέρα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, που τις φέρνει εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο, η Αθηνά δεν σταματά ποτέ και να εξελίσσεται. Ετσι συνεχίζει ακάθεκτη τα μαθήματα φωνητικής, που παρακολουθεί εδώ και χρόνια, ενώ δεν παραλείπει σχεδόν ποτέ την επίσκεψή της στο γυμναστήριο, αφού –όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν-, αν δεν πάει μία μέρα, την επομένη νιώθει άρρωστη. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η εκρηκτική performer φαίνεται πως έχει μπει και στο «στόχαστρο» τηλεοπτικού παραγωγού, ο οποίος θέλει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της σε show που ετοιμάζει. Για να δούμε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This