Hλιάνα Παπαγεωργίου: ‘Εκλεισε τα 35 και ήπιε σαμπάνια στη χιονισμένη Πεντέλη

Το μοντέλο και κριτής του «My Style Rocks» είχε τα γενέθλιά της

Must Read

H Hλιάνα Παπαγεωργίου είχε τα γενέθλιά της χθες 5 Φεβρουαρίου και έκλεισε τα 35 της χρόνια τα οποία γιόρτασε μέσα στο χιονισμένο τοπίο της Πεντέλης και ανέβασε τα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Το μοντέλο και κριτής του «My Style Rocks» μοιράστηκε με το διαδικτυακό κοινό της, ένα άλμπουμ από φωτογραφίες με φόντο το χιόνι εν μέσω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πόζαρε φορώντας ένα oversized κόκκινο μπουφάν και γυαλιά ηλίου, έγραψε την ηλικία της στο χιόνι, ενώ έπινε τη σαμπάνια της. Στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε μέσα από το προφίλ της, έγραψε: «Ζήτω τα 35».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This