Η Αλεξανδράτου δείχνει βίντεο με την κόρη της και πίνει κρασί στο μαιευτήριο – «Φαίνεται παρτάκιας»

Must Read

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έφερε στον κόσμο την κόρη της και έκτοτε «βομβαρδίζει» με stories τους ακόλουθούς της στο Instagram. 

Το πρώην μοντέλο αποκάλυψε ότι έχει ονομάσει την μικρούλα της Πάρις, ενώ αποκαλύπτει ότι έχει κλείσει σουίτα στο μαιευτήριο, η οποία στοιχίζει 4.000 ευρώ. «Μια είναι η Πάρις» σχολιάζει και στη συνέχεια περιγράφει τον χαρακτήρα του μωρού, που όπως λέει η ίδια, πρόλαβε να διακρίνει.

«Φαίνεται πολύ feisty (ζωηρή) και παρτάκιας. Αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Θα δούμε τις επόμενες μέρες… Φαίνεται με έντονη προσωπικότητα, έντονη και επιβλητική» έγραψε η ίδια για το παιδί της.

Μάλιστα, η Τζούλια δημοσίευσε και φωτογραφία με τον σύντροφό της, προκειμένου να πει ότι το παιδί έχει πάρει χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς του.

Μέσα σε όλα, η Τζούλια δημοσίευσε και βίντεο όπου φαίνεται να πίνει κρασί μέσα στο μαιευτήριο, σχολιάζοντας πόσο της έλειψε τους προηγούμενους 9 μήνες…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αδιανόητη επίθεση του Άδωνι στην Ευρωπαία Εισαγγελέα για τα Τέμπη

Πρωτοφανής επίθεση κατά της Ευρωπαίας Εισαγγελέως που ερευνά το έγκλημα στα Τέμπη εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά...

More Articles Like This