Άντζελα Παντελή: Η Eλληνίδα dj που μαγεύει τους σταρ της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας

Ο σταρ της r'n'b σκηνής ανέβηκε στα decks με την Αντζελα Παντελή

Must Read

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Άντζελα Παντελή μάς εντυπωσιάζει με την παρουσία της πίσω από τα decks των μεγαλύτερων κλαμπ του κόσμου.

Και δεν είμαστε μόνο εμείς, αλλά και τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής που παρευρίσκονται στα parties όπου παίζει η διάσημη Ελληνίδα dj και εκφράζουν τον θαυμασμό τους για τη μουσική της, το μοναδικό της στιλ και το μπρίο της πίσω από την κονσόλα.

Μόλις πριν από λίγες μέρες, στο πλαίσιο των εμφανίσεών της στο διάσημο Socialista club restaurant στο Ντουμπάι, με το οποίο συνεργάζεται σε μόνιμη βάση, σε ένα από τα VIP τραπέζια διασκέδαζε ο διάσημος ράπερ Trey Songz, ο οποίος βρίσκεται στα Αραβικά Εμιράτα αυτό το διάστημα για διακοπές. Ο σταρ της r’n’b σκηνής ανέβηκε στα decks με την Αντζελα Παντελή και μαζί παρέσυραν το κοινό στον ρυθμό ξένων χορευτικών dance hits.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Αντζελα μάς είπε: «Πρόκειται για έναν σπουδαίο καλλιτέχνη με κανένα ίχνος ντιβισμού, διότι δεν το έχει ανάγκη, είναι πραγματικός σταρ! Από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφος και αυτό που με εξέπληξε; Το πόσο φιλικός είναι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This