Χρήστος Σπανός: Δείτε την καθηγήτριά του που στη συνέχεια έγινε σύζυγός του

Μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη

Must Read

Ο Χρήστος Σπανός έγινε ευρέως γνωστός όταν υποδύθηκε τον «Ερμή» στην οικογενειακή κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Άκρως οικογενειακόν». Είναι 48 ετών και αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου (1997).

Στην προσωπική του ζωή είναι παντρεμένος με την Κύπρια καθηγήτρια μουσικής διδασκαλίας, Μελίνα Παιονίδου και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, τη τραγουδίστρια Μαρίνα Σπανού.

Όπως έχει εξομολογηθεί ο ηθοποιός, η σύζυγός του υπήρξε στο παρελθόν καθηγήτριά του στη δραματική σχολή. Μάλιστα, ο Χρήστος Σπανός ήταν εξαρχής κρυφά ερωτευμένος μαζί της χωρίς να εκδηλώνει τα συναισθήματά του. Η εξομολόγηση έγινε όταν ο ηθοποιός αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και η σχέση τους δεν άργησε να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα. Οι δυο τους είναι ακόμα μαζί και πολύ ερωτευμένοι.

«Σε ένα μικρό εκκλησάκι,στα Βάτσα Κεφαλονιάς. Μόνο εσύ κι εγώ. Τρεις ψάλτες που μετά γίνανε οι κανταδόροι μας, δυο αγαπημένοι μας άνθρωποι που μας άλλαξαν τα στέφανα και τις βέρες, η Πίτσα (σσ. Κουτουφά) και ο Φωκάς (σσ. Ευαγγελινός) και που οργάνωσαν όλο αυτό τον παραμυθένιο γάμο χωρίς να πάρουμε χαμπάρι.

Σε ένα δεκαήμερο διακοπών μας, μας άνοιξαν την αγκαλιά τους…Μετά το μυστήριο, φαγητό στο παραλιακό ταβερνάκι στην ίδια παραλία. Ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι…Θυμάμαι αστακομακαρονάδες. Με πόδια στην άμμο,απλά και όμορφα. Τις επόμενες μέρες γνωρίσαμε τις πανέμορφες παραλίες του νησιού.

Σήμερα,16 χρόνια μετά,εδώ πάλι.Μαζί», είχε γράψει σε ανάρτησή του ο Χρήστος Σπανός το 2018.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΟΚ!», είχε εξομολογηθεί για τη σύζυγό του: «Αν με ρωτούσες όταν ήμουν είκοσι χρονών, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα απαντούσα: «Αποκλείεται!». Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Ήταν αυτό που λέμε μπαμ και κάτω. Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Εγώ από την πρώτη στιγμή που την είδα, αισθάνθηκα να αλλάζει όλος ο κόσμος μπροστά μου. Αλλά επειδή ήταν καθηγήτριά μου- αν και είμαστε σχεδόν συνομήλικοι- δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση και κρατούσα κρυφά τα συναισθήματά μου. Της εξομολογήθηκα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της όταν τελείωσα την σχολή και δεν είχαμε τη σχέση δασκάλας-μαθητή».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This