Super Κική: Κρατείται ακόμη για δυο ημέρες- Zητήθηκε η βοήθεια του κινήματος #metoo

Η έκκληση των φίλων της

Must Read

Η Super Κική βρίσκεται από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στο κρατητήριο μετά από μια υπόθεση στην οποία ενεπλάκη για να βοηθήσει μια φίλη της. Πιο συγκεκριμένα, η Super Κική πήγε να βοηθήσει μια φίλη της η οποία ισχυρίζεται ότι κακοποιείται από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος φημολογείται ότι ξυλοκοπήθηκε από έναν άντρα φίλο της Super Κικής με αποτέλεσμα η Instagrammer να συλληφθεί, να μεταφερθεί στα κρατητήρια και να της ασκηθεί ποινική δίωξη.

Χθες το πρωί η Super Κική μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου και αποφασίστηκε η κράτησή της για ακόμη δυο μέρες. Το απόγευμα της Τρίτης, οι φίλοι της έκαναν έκκληση μέσω των social media και ζήτησαν τη βοήθεια του κινήματος #metoo.

 «Όσον αφορά το τρέχον ζήτημα που ταλαιπωρεί την Κική, την Αμαλία και την Άντρεα ζητάμε θερμά βοήθεια από το @metoo_greece καθώς οι συνθήκες οι οποίες ζουν τα κορίτσια τις τελευταίες ώρες δεν έχουν προηγούμενο. Δεν υπάρχει ίχνος αλληλεγγύης.

Τα κορίτσια κρατούνται για 2 ακόμα ημέρες στα κρατητήρια με απόφαση του δικαστηρίου. Αν μπορούμε να προλάβουμε μια σημερινή πράξη βίας στο να μην καταλήξει αυριανή γυναικοκτονία ας το κάνουμε. Ο δράστης θυματοποιείται και τα θύματα κατηγορούνται για κακούργημα. Παρακαλώ βοήθεια. Φίλοι Κικής», ανέφερε η ανάρτηση που έγινε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This