Super Κική: Λέγεται ότι έβρισε τους αστυνομικούς και τους χαρακτήρισε «μπάτσους των 600 ευρώ»

Μαλλιά κουβάρια έγινε με την δήλωση που ισχυρίζεται ο κ. Καλλιακμάνης ότι έκανε η Super Κική

Must Read

Xαμός έγινε την Τετάρτη στην εκπομπή «Πρωινό» όταν ο Γιώργος Λιάγκας συνομιλούσε με τον ένα εκ των δυο συνηγόρων της Super Κικής κ. Στεφανόπουλο και τον πρόεδρο της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιώργο Καλλιακμάνη, ο οποίος αποκάλυψε πως η Super Κική μίλησε άσχημα κατά των ανδρών της αστυνομίας, χαρακτηρίζοντάς τους «μπάτσους των 600 ευρώ», κάτι το οποίο διέψευσε κατηγορηματικά ο δικηγόρος της.

«Κατ’ αρχήν εγώ δεν είμαι δικαστής για να δικάσω. Διάβασα κάποια πράγματα, αντιλαμβάνομαι και δίνω πάντα άλλοθι στους ανθρώπους. Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί κάποιοι από τα θέματα που είχαν με τον πατέρα τους ή με οποιονδήποτε άλλο, να έχουν κάποια θέματα και μπράβο τους που τα αντιμετώπισαν, αν τα αντιμετώπισαν. Όμως, δεν είναι συμπεριφορά κάποιοι να πηγαίνουν στα κρατητήρια της Αστυνομίας και να βρίζουν τους αστυνομικούς και να τους λένε “βλάκες, εσείς μπάτσοι εσείς των 600 ευρώ”. Έτσι καταντήσαμε τον Έλληνα αστυνομικό» είπε αρχικά ο Γιώργος Καλλιακμάνης.




Κατόπιν ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και ξέσπασε κατά της influencer. «Να δούμε ποιοι είναι οι celebrities, που βγαίνουν κι έχουν άποψη και τους δίνουν βήμα στα κανάλια. Γιατί εγώ προσωπικά έχω υποστεί από τη συγκεκριμένη κυρία…  Βγαίνει κάθε εβδομάδα σε μία εκπομπή για να βρίσει εμένα. Γιατί κάποιοι της δίνουν βήμα. Όχι προφανώς επειδή έχει υπόσταση, αλλά επειδή θα πει κάτι εναντίον του Λιάγκα» είπε ο παρουσιαστής.

Να θυμίσουμε ότι η γνωστή influencer συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας και παραμένει στο κρατητήριο, μαζί με δύο ακόμα φίλες της και στο κατηγορητήριό της, εκτός από την πρόκληση σωματικής βλάβης και ηθικής αυτουργίας, της ασκήθηκε δίωξη και για ληστεία καθώς το άτομο που ξυλοκοπήθηκε από κάποιον άντρα ο οποίος υποστηρίζει ότι ήταν βαλτός από την Super Κική λέει επίσης ότι κάποιος αποπειράθηκε να κλέψει το κινητό και τα κλειδιά της μηχανής του όσο τον ξυλοκοπούσαν, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας να ασκήσει δίωξη.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This