O Bασίλης Μπισμπίκης έγινε αποκριάτικη στολή και είναι ιδιαίτερα λιτή

Μπορείς να ντυθείς κι εσύ Μπισμπίκης στο καρναβάλι με κάτι λιγότερο από 5 ευρώ

Must Read

Ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίζεται φέτος στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Aυτή η νύχτα μένει» με το ρόλο του Στρατή Βαρδάρη, αλλά περισσότερο απασχολεί την επικαιρότητα λόγω της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή.

@protothema.gr #showbiz #viral #tiktokgreece #ελληνικοτικτοκ #news #fyp #protothema ♬ original sound – protothema.gr

Μάλιστα το προηγούμενο Σάββατο, ο χορός του πάνω στην πίστα την ώρα που η τραγουδίστρια ερμήνευε το κομμάτι “Ένα τσιγάρο διαδρομή” έγινε super viral, όπως ακριβώς και τα φιλιά που αντάλλαξαν μεταξύ τους μετά το τέλος του τραγουδιού.

Τις τελευταίες ώρες όμως εκτός από τα όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τα ερωτικά του, κυκλοφορεί και κάτι ακόμη, το οποίο είναι μια αποκριάτικη στολή που αποτελείται από ένα απλό μαύρο T Shirt, το σήμα κατατεθέν του που δεν αποχωρίζεται ποτέ, και με μόλις 4,99 ευρώ, μπορεί κάποιος να την αγοράσει και να ντυθεί Βασίλης Μπισμπίκης στο καρναβάλι.

Η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να υπάρχει κάποιος που να μην διαθέτει ένα απλό μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι στη γκαρνταρόμπα του ώστε να χρειάζεται να αγοράσει τη συγκεκριμένη λιτή στολή για να μεταμφιεστεί σε Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά το επιχειρηματικό δαιμόνιο έκανε και πάλι την εμφάνισή του προσφέροντας ένα απλό μαύρο T Shirt για αποκριάτικη κατανάλωση:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This