Super Κική: Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους

«Πέρασα φρικτά αυτές τις τρεις ημέρες. Τα υπόλοιπα θα σας τα πω στο Instagram μου» δήλωσε κατά την έξοδό της από το γραφείο του ανακριτή

Must Read

Η Super Κική αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μετά την σημερινή απολογία της στον ανακριτή και ελεύθερη αφέθηκε και η κουμπάρα και φίλη της Άντρεα ενώ ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε η άλλη κοπέλα που ήταν μαζί τους κρατούμενη μετά το περιστατικό με τον 37χρονο. Δυο περιοριστικοί όροι της επιβλήθηκαν: Το να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα και να μην πλησιάζει τον 37χρονο.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με στήριξε. Νιώθω βασίλισσα. Πέρασα φρικτά αυτές τις τρεις ημέρες. Τα υπόλοιπα θα σας τα πω στο Instagram μου» είπε η influencer κατά την έξοδό της από το γραφείο του ανακριτή.

https://www.youtube.com/watch?v=BiMXu3dhQx4&t=22s

Οι δικηγόροι της, Βίκτωρας Σταφανόπουλος και Νικόλαος Αλετράς ανέφεραν από την πλευρά τους πως «Ήταν κατασκευασμένη η κατηγορία περί ληστείας, ουδέποτε υπήρξε ληστεία. Ένας περιοριστικός όρος επιβλήθηκε, για το τυπικό της υπόθεσης, να μην προσεγγίζει και να μην προσεγγίζεται από τον συγκατηγορούμενό της, καθώς και εμφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα», ενώ τόνισαν πως η κατηγορία για τη ληστεία είναι κατασκευασμένη και πως ο 37χρονος αντέδρασε έτσι επειδή είχε απέναντί του την Super Κική.




Ελεύθερος αφέθηκε και ο αντίδικος της Super Κικής με περιοριστικούς όρους σύμφωνα με τον συνήγορό του κ.Θεοδωρόπουλο. Ο 37χρονος απαγορεύεται να πλησιάζει την πρώην σύντροφό του όπως κι εκείνη αυτόν και ο δικηγόρος δήλωσε πως «η Super Κική είναι ανεπάγγελτη και δεν τον ενδιαφέρει να την ξέρει ούτε να την μάθει» ενώ την αποκάλεσε «Super Αμόλυβδη».




 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This