Νίκος Μουτσινάς για τα φιλιά Βανδή-Μπισμπίκη: «Που να ήταν gay το ζευγάρι και να φιλιότανε»

«Τι μας νοιάζει που φιλιούνται δύο άνθρωποι;» αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής

Must Read

Δεν έχει μείνει σχεδόν κανείς που να μην έχει σχολιάσει τις δημόσιες ερωτικές περιπτύξεις της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη και αυτό έκανε και ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να κρίνουμε τους άλλους αλλά να κοιτάει ο καθένας τον εαυτό του, ενώ αναρωτήθηκε τι θα συνέβαινε αν το ζευγάρι που φιλιόταν δεν ήταν straight αλλά gay.

«Ειλικρινά, τι παθαίνουμε; Τόση ανάλυση… Τι μας νοιάζει ρε παιδάκι μου; Περίμεναν οι κάμερες δηλαδή; Η ερώτηση ήταν: έρωτα θέλει η ζωή και όχι πόλεμο; Αλήθεια; Στον Μπισμπίκη; Πάτε καλά; Τι μας νοιάζει που φιλιούνται δύο άνθρωποι; Ένα straight ζευγάρι φιλιέται, που να ήταν gay το ζευγάρι και να φιλιότανε. Χαλαρώστε! Δύο άνθρωποι που είναι μαζί. Κουράστηκα. Γεια σας», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Να κρατάμε τα προσωπικά μας. Βλέποντας αυτό το βίντεο που παίζει παντού… αυτό είναι μια ενέργεια που πάει και κολλάει πάνω στον κόσμο, σε αυτούς τους δύο. Παρατήστε τα λίγο, αφήστε τον κόσμο να ζήσει. Τι τρέλα είναι αυτή; Ας κλείσει η τηλεόραση» συμπλήρωσε ο Νίκος Μουτσινάς.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This