Μαρίζα Ρίζου-Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Χώρισαν μετά από 3 χρόνια σχέσης

Η φθορά ήρθε μέσα από την απομάκρυνση λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων

Must Read

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από τρία χρόνια σχέσης σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μαντάγαρη στην RealLife.

Oλόκληρο το χρονικό διάστημα που το ζευγάρι ήταν μαζί απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας και τελικά όσο αθόρυβα κύλησε η σχέση τους τόσο αθόρυβα ήρθε και ο χωρισμός τους που συνέβη πριν από λίγους μήνες αλλά έγινε γνωστός τώρα.

Κανείς από τους δυο δεν έχει μιλήσει δημόσια για το χωρισμό τους ωστόσο από το περασμένο καλοκαίρι έχουν γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή.

Αρχικά, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έπαψαν να συγκατοικούν και σταδιακά η απόσταση που δημιουργήθηκε λόγω του φόρτου εργασίας τους οδήγησε στη φθορά.

Και οι δύο τον τελευταίο χρόνο έχουν πλήθος επαγγελματικών υποχρεώσεων, με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο να σκηνοθετεί αρκετές θεατρικές παραγωγές, αλλά και να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Μισάνθρωπος» του Μολιέρου, που ανεβαίνει στο θέατρο «Εμπορικόν».

Η Μαρίζα Ρίζου από την άλλη, εκτός από τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «VOX», πρόσφατα παρουσίασε και τη νέα δισκογραφική δουλειά της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This