Mαρί Σαντάλ: Η σπάνια φωτογραφία των δισεκατομμυριούχων γονιών της

Η vintage φωτογραφία των πεθερικών του Παύλου Γλύξμπουργκ

Must Read

O Παύλος Γλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ Μίλερ, παντρεύτηκαν το 1995 στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο. Έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά: Mια κόρη, την Μαρία Ολυμπία, και τέσσερις γιους: τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη-Σταύρο.

Ποια είναι όμως η βαθύπλουτη κληρονόμος Μαρί Σαντάλ Μίλερ; 

H 54χρονη σύζυγος του Παύλου Γλύξμπουργκ, είναι κόρη του βρετανού δισεκατομμυριούχοου Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλερ, που είναι επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης των Duty Free.

H μητέρα της Μαρία Κλάρα Πεσάντας είναι από το Εκουαδόρ και γνωστή στην υψηλή κοινωνία.  Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρεις κόρες, τη Μαρί Σαντάλ, την Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα φον Φρίστενμπεργκ και την Πια Γκέτι.

Στη Γιορτή της Μητέρας, που ήταν και η επέτειος γάμου των γονιών της, η Μαρί Σαντάλ είχε δημοσιεύσει χαρακτηριστικά μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία των γονιών της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ομοιότητά της με την μητέρα της είναι εμφανής.

«Χθες ήταν η γιορτή της μητέρας αλλά και η επέτειος του γάμου αυτών των υπέροχων ανθρώπων, των γονιών μου. Έχουν περάσει μαζί πολλές δεκαετίες και συνεχίζουν δυνατά. Αυτή η φωτογραφία είναι από το Χονγκ Κονγκ τη δεκαετία του ’70», είχε γράψει στη λεζάντα της vintage φωτογραφίας.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This