Αγγελική Ηλιάδη: Πήγε ουρλιάζοντας στο σχολείο των γιων της

«Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσι, δεν θα είχα καλή σχέση με την κόρη μου»

Must Read

Ευτυχισμένη μητέρα επειδή μεγαλώνει δύο αγόρια δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη, σε συνέντευξή της, σημειώνοντας μάλιστα ότι αν είχε φέρει στον κόσμο κορίτσι, δεν θα τα πήγαινε καλά με την κόρη της.

«Είναι τέλειο να μεγαλώνεις δύο αγόρια. Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσια, ήθελα μόνο αγόρια. Νομίζω ότι αν είχα κόρη, δεν θα είχα καθόλου καλή σχέση μαζί της, θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ», είπε η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας στο «Mega Καλημέρα».

Αγγελική Ηλιάδη

Μάλιτσα, η ίδια αποκάλυψε ότι αντέδρασε οργισμένη όταν έμαθε ότι οι συμμαθητές των παιδιών της, τους κάνουν bullying: «Έχει συμβεί και στους δύο γιους μου να δεχτούν bullying, με φρικάρουν τέτοια γεγονότα, δεν ανέχομαι κανείς να κάνει το παραμικρό στο παιδί μου. Εννοείται ότι πήγα από το σχολείο, πήγα και ούρλιαζα. Είναι να μην ενοχλήσεις τα παιδιά μου και κανέναν δικό μου άνθρωπο», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Αγγελική Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε και για την απουσία της πατρικής φιγούρας : «Σίγουρα τους εχει λείψει. Και στον Βασίλη όλα τα χρόνια που ήμουν με τον μπαμπά του, εκείνος ζούσε στο εξωτερικό, δεν ζήσαμε ποτέ μαζί, παρά μόνο στις διακοπές. Δεν θα πω ότι είμαι και μαμά και μπαμπάς, όπως έλεγα κάποτε. Βλακείες έλεγα. Δεν μπορεί η μαμά να αναπληρώσει το κενό του πατέρα» είπε και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ αυστηρή στο κομμάτι αυτό. Ξέρω ότι δεν μπορώ να τα κάνω όλα όπως θα ήθελα γιατί μοιράζομαι σε πολλά κομμάτια και είμαι ένας άνθρωπος».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This