Η ομογένεια «αγκάλιασε» τον Έλληνα «Maestro», Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Η βράβευση του πολυτάλαντου Παπακαλιάτη στη Νέα Υόρκη

Must Read

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος Χριστόφορος Παπακαλιάτης με το «Maestro» του άρχισε το παγκόσμιο ταξίδι του μέσω Netflix χθες, Παρασκευή 17 Μαρτίου, όπου πλέον προβάλλεται σε όλο τον κόσμο με τον τίτλο «Maestro in Blue».

Πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά της οποίας τα δικαιώματα αποκτά η πλατφόρμα Netflix, ενώ μέχρι χθες προβαλλόταν μόνο στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Από αριστερά: Νίκος Μπορνόζης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χρύσα Αβράμη

Αφορμή για το ταξίδι του γνωστού δημιουργού στις ΗΠΑ ήταν η μεγαλειώδης εκδήλωση της ομογένειας της Αμερικής στο γενικό προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, στις 15 Μαρτίου, στην αίθουσα «Chiotes Hall – Archdiocesan Cathedral of the Holy Trinity», όπου τιμήθηκε για τη φημισμένη τηλεοπτική σειρά του, παρουσία επισήμων ομογενών, από τον Νίκο Μπορνόζη και την αδελφή του Ολγα Μπορνόζη, διοργανωτές του ναυτιλιακού συνεδρίου Capital Link.

Ο Παπακαλιάτης με τη Χρύσα Αβράμη

Συγκινημένος ο ηθοποιός στην ομιλία του σημείωσε πως διατηρεί ισχυρούς δεσμούς από παλιά με την ομογένεια στις ΗΠΑ, η οποία τον έχει στηρίξει σε κάθε του βήμα. Ταυτόχρονα η σειρά προβλήθηκε και στην Αυστραλία, την οποία ο Παπακαλιάτης σκοπεύει να επισκεφθεί σύντομα και να γνωρίσει από κοντά τους Ελληνες συμπατριώτες μας.

Πριν όμως από το διεθνές ταξίδι του ο ηθοποιός βραβεύτηκε και στην Αθήνα, στο Ιδρυμα Θεοχαράκη, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του υπουργείου Εξωτερικών. Η πρόεδρος του οργανισμού Η&Μ, Heritage & Museums, Athens, Paris, NY και πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Φίλων Μουσείων Λίλα ντε Τσάβες-Χρονοπούλου διοργάνωσε την ετήσια βράβευση προσωπικοτήτων από τον χώρο της τέχνης, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης, οι οποίες πρόσφεραν κάτι σημαντικό και ξεχωριστό για την εξέλιξη του πολιτισμού, βραβεύοντας τους συντελεστές της σειράς «Maestro», η οποία ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This