Πωλίνα: «Έμαθε όλο το Χαλάνδρι ότι ήμουν έγκυος όταν μου έκανε φάρσα ο Βλάσσης Μπονάτσος»

«Έχουν περάσει 28 χρόνια από εκείνη τη φάρσα του Βλάσση. Έμεινε στην ιστορία ως η πιο άκομψη φάρσα του, αλλά δεν έφταιγε αυτός», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια

Must Read

H Πωλίνα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» σήμερα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επεισοδιακή φάρσα που της έκανε πριν από 28 χρόνια ο Βλάσσης Μπονάτσος που τότε παρουσίαζε μια εκπομπή που αιφνιδίαζε διάσημους.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Πωλίνα ήταν έγκυος, όμως δεν είχε ανακοινώσει ακόμη την εγκυμοσύνη της. Το σενάριο της φάρσας ήθελε δυο Κολομβιανούς να θέλουν να λύσουν τις διαφορές τους στη μέση του δρόμου με τον έναν να κρατά όμηρο την τραγουδίστρια και τον άλλον να τον απειλεί ότι θα τον μαχαιρώσει. Εκείνη τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ ότι θα χάσει τη ζωή της που άρχισε να φωνάζει ότι είναι έγκυος μήπως σώσει τη ζωή της και έτσι μαθεύτηκε η εγκυμοσύνη της.

«Έχουν περάσει 28 χρόνια από εκείνη τη φάρσα του Βλάσση (Μπονάτσου). Έμεινε στην ιστορία ως η πιο άκομψη φάρσα του, δεν έφταιγε όμως αυτός», ανέφερε αρχικά η Πωλίνα.

«Δεν το είχαμε πει ότι ήμουν έγκυος, ήταν μια φάρσα περίεργη, όλο μπλεγμένο. Με έβγαλαν στον δρόμο και ήρθαν δύο σε στυλ Κολομβιανοί απατεώνες μαχαιροβγάλτες. Ο ένας με πήρε και με έβαλε μπροστά του ασπίδα και ο άλλος προσπαθούσε με μια λεπίδα να τον βρει για να τον τρυπήσει. Μου έκαναν φάρσα ότι τον κυνήγαγε ο ένας και ο άλλος με έβαλε μπροστά ασπίδα για να σωθεί», πρόσθεσε τη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Εκείνη την ώρα μέσα στην τρέλα μου κοιτούσα την απέναντι πολυκατοικία. Είχε βγει ο κόσμος και έβλεπε, εκεί είχε κρυφτεί ο Βλάσσης. Και λέω: καλά εγώ θα πεθάνω, αυτά τα ζώα εκεί πάνω δεν έχουν μια ταραχή να φωνάξουν την Αστυνομία;», συνέχισε η Πωλίνα.

«Την άλλη μέρα παίρνει τηλέφωνο το MEGA και λέει: “αυτό το επεισόδιο δεν βγαίνει στον αέρα. Μόνο εάν οι ενδιαφερόμενοι κάνουν ντουμπλάζ. Και πήγαμε εγώ, ο Μεγακλής και ο Βλάσσης, βλέπαμε τα πλάνα και κάναμε φωνές από πάνω για να μην ακουστούν οι κραυγές. Το κάναμε πιο light και φαντάσου ο κόσμος σοκαρίστηκε με το ντουμπλαρισμένο. Το κανονικό είπε το MEGA δεν βγαίνει, το πετάμε», κατέληξε η Πωλίνα στην περιγραφή της.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This