Αυτός είναι ο λόγος που ο Τάσος Μπουγάς έχει παντρευτεί 12 φορές

«Αν έβαζα τίτλο στον εαυτό μου αυτός θα ήταν ‘Ο ερωτικός Τάσος Μπουγάς’ » τόνισε

Must Read

O Tάσος Μπουγάς επανήλθε στην επικαιρότητα αφού πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση μεγάλων καταστημάτων παιχνιδιών με ένα σποτ που προκάλεσε την οργή των vegans.

O “πλανητάρχης” όπως είναι το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο, έχει ως σήμα κατατεθέν τα μαύρα γυαλιά ηλίου του, όμως σύμφωνα με όσα είπε, κάτι ακόμα που τον χαρακτηρίζει είναι το γεγονός ότι έχει κάνει 12 γάμους και ο λόγος δεν ήταν ότι παντρεύτηκε από έρωτα.

“Έχω κάνει 12 γάμους, δύο στην Ελλάδα και 10 στο εξωτερικό. Πάντα έβρισκα μια γυναίκα, την παντρευόμουν στο εξωτερικό με πολιτικό γάμο και παρέμενα νόμιμα. Ήμουν παντρεμένος με μία και κάθε πρωί αργούσα γιατί έμπλεκα με μία άλλη. Παράλληλα, την έβρισκα από εδώ, την έβρισκα από εκεί, μου άρεσε ρε παιδί μου. Είχα παράλληλα 11 γυναίκες και τη σύζυγό μου. Μια φορά όλες ξεμάλλιασαν τη μία που έβγαινα μαζί της” έχει πει ο Τάσος Μπουγάς για το πώς προέκυψαν οι τόσοι γάμοι που έχει κάνει.

“Χώρια του ότι ερωτευόμουν και παντρευόμουν και το έκανα για ένα σημαντικό λόγο μετά από την καψούρα. Έπρεπε να παραμείνω στο εξωτερικό και παλιά για να παραμείνεις θα έπρεπε είτε να σε στείλει κάποιο μαγαζί είτε να παντρευτείς. Τον είχα σκεφτεί τον 13ο γάμο μέχρι πριν από έναν χρόνο. Θα τον έκανα αλλά κάπου έγινε ένα μπέρδεμα και δεν έγινε. Αν έβαζα τίτλο στον εαυτό μου αυτός θα ήταν ‘Ο ερωτικός Τάσος Μπουγάς’. Μου αρέσει η ερωτική ζωή. Τα έχω κάνει όλα”, ανέφερε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This