Xαμός με τον Μπουγά στην διαφήμιση των Jumbo- Έξαλλοι οι vegans

Οργισμένες αντιδράσεις για τη νέα διαφήμιση των Jumbo

Must Read

Την οργή των vegans έχει προκαλέσει η νέα πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπουγά, ο οποίος σύμφωνα με το σενάριο έχει εκδιωχθεί από τη Γη από τους… χορτοφάγους.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής ερμηνεύει το «Φεγγάρι μου» με στίχους που έχουν «πειραχθεί», την ώρα που γύρω του στριφογυρνούν ιπτάμενα πασχαλινά αβγά, πλαστικές καρέκλες και λεμόνια αλλά και μια εντυπωσιακή καλλονή ντυμένη κουνελάκι, η οποία κάνει poledancing.

«Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με ‘διωξαν απ’ τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι’ αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας» ακούγεται να τραγουδάει ο Μπουγάς.

Στο τέλος, ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται να κρατάει μια λαμπάδα μπριζόλα και ζητάει από τους vegan να μείνουν μακριά και αγαπημένοι… ενώ η διαφήμιση κλείνει με έναν νεαρό που κρατάει λαμπάδα της εταιρείας παιχνιδιών και τρώει ένα μαρούλι…

Κάτω από την ανάρτηση της εταιρείας στο Facebook με το νέο διαφημιστικό σποτ, στα σχόλια είναι ποικίλα, με πολλούς να κάνουν λόγο για κιτς διαφήμιση που παράλληλα επιτίθεται στους vegans. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να ψωνίσουν ποτέ ξανά από τα Jumbo….

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This