Περικλής Κονδυλάτος: «Υπάρχουν εξωγήινοι, κάποια στιγμή με απήγαγαν»

«Μου αρέσουν πολύ τα αιγυπτιακά φέρετρα, θέλω να με ταριχεύσουν» πρόσθεσε

Must Read

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου «Breakfast at Star» και αναφέρθηκε στην προηγούμενη ζωή του, στα έθιμα που τηρούν στη Λευκάδα όταν πεθαίνει κάποιος ενώ αποκάλυψε πως κάποτε στη ζωή του απήχθη από εξωγήινους για να τον μελετήσουν επειδή εξερευνούν τον πλανήτη γη.


 
«Υπάρχουν εξωγήινοι, κάποια στιγμή με απήγαγαν και έγινα αντικείμενο κοροϊδίας. Ενώ είναι πέρα για πέρα αληθές, επιθεωρούν τον πλανήτη Γη για χιλιάδες χρόνια, προσπαθούν να αναβαθμίσουν DNA των ανθρώπων γιατί γερνάμε και πεθαίνουμε, είμαστε το μόνο ον στο σύμπαν που έχουμε αυτό το πρόβλημα», είπε ο σχεδιαστής κοσμημάτων.

Ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε πως θα ήθελε να τον ταριχεύσουν: «Μου αρέσουν πολύ τα αιγυπτιακά φέρετρα, θέλω να με ταριχεύσουν, θέλω να μείνει η ομορφιά μου. Έχω ζήσει εκεί σε κάποια προηγούμενη ζωή μου. Με πήραν με ένα πλοίο από τους γονείς μου από την Ινδία και με πήγαν στην Αίγυπτο όπου έμεινα την υπόλοιπη ζωή μου. Δεν ήμουν ιερέας, με χρησιμοποιούσαν για διάφορες δουλειές. Στην κηδεία μου θα ήθελα να βάλετε το τραγούδι “Besame Mucho”».




 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This