Ιωάννης Απέργης: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα γλυκούλικο αρκουδάκι»

«Έχουμε δεθεί, σκέφτομαι σκηνικά τώρα» είπε ο ηθοποιός για το συνάδελφό του

Must Read

O Ιωάννης Απέργης, έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά «Αυτή η Νύχτα μένει».

Ο Ιωάννης Απέργης υποδύεται τον “Πόντικα” τον μετρ του νυχτερινού κέντρου “Το Όνειρο” του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο “Στρατής Βαρδάρης” τον οποίο υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης.


 
«Η σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” δυστυχώς δεν θα πάει του χρόνου. Αν είχε λίγο χρόνο να στηθεί καλύτερα, πιστευτώ δυο σεζόν με λιγότερα επεισόδια θα ήταν κάτι πολύ καλό και θα μπορούσε να σταθεί και έξω. Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει ένα χιούμορ που δεν του φαίνεται πολλές φορές. Έχουμε δεθεί, σκέφτομαι σκηνικά τώρα. Είναι δύσκολο να κάνεις σκηνή μαζί του. Είναι ένα γλυκούλικο αρκουδάκι έτσι τον λέω εγώ. Είναι πολύ γλυκός άνθρωπος», είπε ο Ιωάννης Απέργης.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This