«Λυσάει» η Βίκυ Καγιά με τη νεολαία που… βολεύεται με δυο post στο YouTube (video)

Must Read

«Έξω από τα δόντια» μίλησε το top model και κριτής του GNTM , ακούραστη και μητέρα δύο παιδιών, Βίκυ Καγιά.

Η κριτής του GNTM βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την ρουτίνα της, το ριάλιτι που σπάει τα νούμερα της τηλεθέασης και το ήθος των νέων παιδιών.

Καγιά - Κρασσάς
Με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά

Η ιέρια του μόντελνγκ εξήγησε πώς αντιμετωπίζει την επαγγελματική της επιτυχία και το φορτωμένο της καθημερινό πρόγραμμα: «Υπάρχουν στιγμές που κλαίω, υπάρχουν στιγμές που φωνάζω – ενώ εγώ δεν φωνάζω, γι’ αυτό και ανησυχώ. Στη δουλειά είμαι έντονος άνθρωπος, στο σπίτι είμαι πολύ παραδοσιακή και ήρεμη. Πολλές φορές εκνευρίζομαι με θέματα του σπιτιού. Η ρουτίνα, η καθημερινότητα δεν είναι εύκολα. Ιδιαίτερα αν έχεις το κύτταρο της τελειομανίας. Αυτό που πρέπει είναι να απενοχοποιηθούμε και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Κάποια στιγμή πήγαν να σπάσουν τα νεύρα μου, ότι δεν είμαι καλή μαμά, ότι δεν είμαι πουθενά καλή, ότι είμαι παντού μέτρια. Τώρα περνάω φάση που δεν μπορώ να με βλέπω. Είναι πού θα με πετύχεις…».

Τα νέα παιδιά βολεύονται με δυο post στο YouTube

Η Βίκυ Καγιά εξήγησε τι είναι αυτό που την εξοργίζει στη νέα γενιά των ανθρώπων που ασχολούνται με το modeling: «Είμαι όντως αυστηρή! Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν πιο αληθινή από ότι είμαι στο Shopping Star και το Next Top Model. Λέω την απόλυτη αλήθεια. Όταν με πιάνουν τα νεύρα μου, μου γυρνάει το κεφάλι. Είμαι αληθινά εκεί, με ενοχλεί αυτό που γίνεται. Και εγώ ξεκίνησα από τα 14 και δεν μπορεί να μου πει ένα κορίτσι πως κάτι δεν είναι έτσι. Με ενοχλεί που τα νέα παιδιά δεν έχουν ψυχή, πάθος. Δεν έχουν αυτό που κάναμε εμείς, που δουλεύαμε τσάμπα, δουλεύαμε μέρα- νύχτα, δεν μας ένοιαζε τι παίρνουμε και τι δεν παίρνουμε… Αρκεί να τα καταφέρουμε! Είχαμε ένα όραμα. Έχουν γίνει όλα τόσο εύκολα με τα social media, είναι και οι γονείς που λένε “Μη δουλεύεις εσύ παιδάκι μου, θα σου δίνω εγώ λεφτά“. Υπάρχουν και πολύ άξια παιδιά, αλλά η πλειοψηφία λέει “Θα κάνω ένα YouTube κανάλι, θα κάνω δυο post , θα βγάλω πέντε φράγκα. Τι με νοιάζει εμένα να σκοτώνομαι;”. Εκεί λυσσάω!».

Δείτε επίσης: Η Μενεγάκη μακιγιάριζε την Κάτια και η Μαρτίνα πωλούσε ρούχα στο «Shopping Star» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This