Mάθαμε το όνομα που θα δώσει η Rihanna στο γιο της και έχει μέσα του πολύ ραπ

Η Rihanna και ο σύντροφός της απέκτησαν ένα γιο και περιμένουν και το δεύτερο παιδί τους

Must Read

Η Rihanna έφερε στον κόσμο πριν από ένα χρόνο το πρώτο της παιδί που είναι καρπός του έρωτά της με το σύντροφό της A$AP Rocky και σήμερα είναι και πάλι έγκυος, αποκάλυψη την οποία έκανε όταν τραγούδησε στον τελικό του Super Bowl αποκαλύπτοντας την φουσκωμένη κοιλιά της.

Μέχρι σήμερα είχαμε δει πολλές φωτογραφίες του γιου της Riri στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαμε ακούσει πιο θα είναι το όνομά του.

Σύμφωνα λοιπόν με τη Daily Mail, η Rihanna και ο A$AP Rocky, ονόμασαν το γιο τους RZA Athelston Mayers. Το όνομά του προκύπτει από τον 53χρονο frontman του hip hop group Wu Tang Clan, ενώ το Athelston Mayers είναι το μεσαίο όνομα και επίθετο του A$AP Rocky. Όσο για το πως προφέρεται το όνομα του μικρού, θα τον αποκαλούν «Rizza». 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This