Υποψήφια με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη η Κόμισσα

Η παρουσιάστρια μιλάει στην «Espresso» για την απόφασή της να είναι στο ψηφοδέλτιο της Ενωσης Κεντρώων

Must Read

Λάμψη από showbiz στο ψηφοδέλτιο της Ενωσης Κεντρώων. Η Κόμισσα Κοντογιάννη συμπράττει για δεύτερη φορά με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη και θα είναι υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαϊού, στη Β3 Εκλογική Περιφέρεια Νότιου Τομέα Αθηνών.

«Ο λόγος που αποφάσισα να δοκιμάσω πάλι τις δυνάμεις μου στον πολιτικό στίβο είναι η επιθυμία μου να προσφέρω. Μπορεί να μην έχω εμπειρία στα κοινά, αλλά γνωρίζω καλά τα προβλήματα του τόπου μας, οπότε το σκέφτηκα καλά και αποφάσισα να αποδεχτώ εκ νέου την πρόταση του Βασίλη Λεβέντη να μπω στο ψηφοδέλτιό του» δηλώνει στην «Espresso» η Κόμισσα Κοντογιάννη, που είχε προσπαθήσει να πολιτευτεί και το 2019.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, η οποία παρουσίαζε επί σειρά ετών τηλεοπτικές εκπομπές, με πιο πρόσφατη το talk show «Komissa by night», που παιζόταν στο High TV, είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Γλάστρα και έχει δύο παιδιά, τα οποία λατρεύει.

«Εχω μάθει στη ζωή μου να δουλεύω, σε αντίθεση με πολλούς που δεν ξέρουν τι θα πει μεροκάματο και τα βρήκαν όλα έτοιμα. Σε περίπτωση που εκλεγώ, λοιπόν, θα σηκώσω τα μανίκια και θα αρχίσω να κάνω αυτό που ξέρω καλά: δουλειά, δουλειά, δουλειά! Δυστυχώς, πολλοί από αυτούς που εκλέγονται δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους. Μάλλον γι’ αυτό βλέπουν την πολιτική ως επάγγελμα και όχι ως λειτούργημα, όπως θα έπρεπε κανονικά» συνεχίζει η Κόμισσα, της οποίας το κανονικό όνομα είναι Κόμνω.

Οσο για την απόφασή της να συμπορευτεί πολιτικά με τον Βασίλη Λεβέντη, εξηγεί: «Ο κ. Λεβέντης, όπως λέει και το όνομά του, είναι πραγματικά ένας λεβέντης της πολιτικής σκηνής: αυθεντικός, ειλικρινής, αποφασιστικός, δυναμικός, ένας καλός άνθρωπος που αγαπά τη χώρα του. Ακόμη είναι ένας μαχητής της ζωής, αφού κατάφερε να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και επέστρεψε ακμαίος στην αγωνιστική δράση για ένα καλύτερο αύριο στην Ελλάδα μας. Δυστυχώς, την τελευταία τετραετία είδαμε αρκετά… νούμερα στο Κοινοβούλιο κι έμειναν εκτός άνθρωποι που το αξίζουν. Ενας τέτοιος άνθρωπος είναι και ο Βασίλης Λεβέντης. Πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός το γνωρίζει αυτό και θα τον βοηθήσει με την ψήφο του να επιστρέψει στη Βουλή των Ελλήνων, γιατί ανήκει εκεί» συμπληρώνει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This