Αγγελική Ηλιάδη: «Τον χαμό του Μπάμπη Λαζαρίδη τον έχω τοποθετήσει σε ένα κουτάκι στο πίσω μέρος του μυαλού μου»

Μιλάει ανοιχτά την δολοφονία του επιχειρηματία που συνέβη μπροστά στα μάτια της.

Must Read

Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τότε που έφυγε από τη ζωή ο Μπάμπης Λαζαρίδης αλλά για την Αγγελική Ηλιάδη ήταν σαν να συνέβη χθες.

Ήταν Δεκέμβρης του 2008, όταν ο γνωστός επιχειρηματίας μαζί με την τραγουδίστρια με την οποία διατηρούσε σχέση εκείνο το διάστημα, έβγαιναν από ξενοδοχείο στη Βούλα στο οποίο διέμεναν και ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητό του, όταν δύο άγνωστοι επιτέθηκαν στον επιχειρηματία και τον «γάζωσαν» με ένα Καλάσνικοφ.

Για το τραγικό αυτό γεγονός μίλησε η γνωστή ερμηνεύτρια στην εκπομπή «Happy Day» και αλλά και για το πως το «ξεπέρασε».

«Έγινα λιοντάρι στην ζωή μου για επιβιώσω και να ξαναβρώ το χαμόγελό μου. Ο χαμός του συντρόφου μου, Μπάμπη Λαζαρίδη είναι κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια. Έχω επιλέξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να το έχω τοποθετήσει σε ένα κουτάκι στο πίσω μέρος του μυαλού μου, είναι κάτι που έχω ζήσει και δεν θα φύγει από το μυαλό μου. Ένας σημαντικός λόγος που ήθελα πολύ να το αφήσω πίσω μου όλο αυτό, ήταν το παιδί μου»,

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα δυο της παιδιά, τον Μπάμπη τον οποίο απέκτησε με τον Μπάμπη Λαζαρίδη και τον γιο της με τον Σάββα Γκέντσογλου, Βασίλη.

«Με τον γιο μου τον Μπάμπη μεγαλώσαμε μαζί. Ήμουν κοριτσάκι τότε και τώρα πλέον είμαστε φιλαράκια, βγαίνουμε μαζί και περνάμε τέλεια. Στη συνέχεια ήρθε και ο μικρός μας, ο Βασίλης και συμπληρώθηκε η οικογενειακή μας ευτυχία. Αισθάνομαι ότι έχω περάσει όλα τα δύσκολα μόνη μου, γιατί ο πρώην σύντροφός μου ήταν συνέχεια εκτός λόγω επαγγέλματος. Όταν γεννήθηκε ο δεύτερος γιος μου, μετά από λίγες ημέρες αρρώστησε βαριά και παρέμεινε στο νοσοκομείο για 20 μέρες. Αυτή η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη για εμένα», είπε για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει.

«Την ζωή μου έχουν σημαδέψει αρνητικά δύο απώλειες, ο θάνατος του Μπάμπη και ο πρόσφατος θάνατος του πατέρα μου. Πιστεύω βαθιά στον Θεό, έχω βιώσει θαύματα, άφησα στα χέρια μου την ψυχή του», είπε χαρακτηριστικά για τις απώλειες που της έχουν σημαδέψει τη ζωή.

«Έχω περάσει κρίσεις πανικού και δεν μπορούσα να πάω στην δουλειά μου. Όταν συνειδητοποίησα ότι έχω θέμα, πήγα κατευθείαν σε ψυχίατρο για να πάρω κάποια φαρμακευτική αγωγή για αν το αντιμετωπίσω. Με έπιανε κρίση και προσπαθούσα να με συνεφέρουν, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Τα πήρα για 3 μήνες και μετά τα έκοψα. Από τότε ευτυχώς είμαι μια χαρά», εξομολογήθηκε η Αγγελική Ηλιάδη.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This