Ποιος ξετρέλανε τη Ζωζώ Σαπουντζάκη

Παραλίγο... αφίσα για χάρη του εγγονού του Ευστρατιάδη, που κατεβαίνει στην Α' Αθήνας

Must Read

Και ενώ σήμερα η προεκλογική περίοδος για κόμματα και υποψήφιους έχει λήξει, η «Espresso» αποκαλύπτει το άγνωστο παρασκήνιο της σχέσης ζωής της «βασίλισσας της νύχτας» Ζωζώς Σαπουντζάκη με υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθηνών, που δεν είναι άλλος από τον Ομηρο Τσάπαλο, τον εγγονό του σκηνοθέτη Ομήρου Ευστρατιάδη!

  • Από τον Γιάννη Αρμουτίδη

Μάλιστα, είναι τέτοια η στήριξη της σταρ του σινεμά στο πρόσωπό του, που λίγο έλειψε να γίνει για χάρη του και γιγαντοαφίσα!

Είναι γεγονός ότι για πρώτη φορά στην καλλιτεχνική της καριέρα -ως ηθοποιός, θεατρίνα και τραγουδίστρια- η Ζωζώ ντύνεται «γαλάζια» και «συμπολιτεύεται». Ετσι, λοιπόν, μπορεί να μην κρατάει στα χέρια της τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά αγκαλιάζει -με θέρμη- τον πολλά υποσχόμενο στην αρένα της πολιτικής Ομηρο Τσάπαλο, που άφησε το στίγμα του στη θέση του υπεύθυνου Επικοινωνίας και Τύπου του ΕΦΚΑ.

Με τον παππού του Ομηρο Ευστρατιάδη

Ποια είναι όμως η σχέση της Ζωζώς Σαπουντζάκη με τον νεαρό Ομηρο Τσάπαλο και γιατί υπάρχουν τόσες αγάπες; Το μυστικό κρύβεται σ’ αυτό που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος, το γεγονός δηλαδή ότι η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι επιστήθια φίλη της Σταυρίνας Ευστρατιάδη, μητέρας του Ομηρου Τσάπαλου, η οποία είναι σπουδαία make up artist και βρίσκεται δίπλα σε κάθε σούπερ ντούπερ μεταμόρφωση των κορυφαίων πρωταγωνιστών του θεάτρου και της τηλεόρασης. Οι σπουδαίες μεταμφιέσεις του Μάρκου Σεφερλή αλλα και μεγάλων πρωταγωνιστών στο θεατρικό σανίδι φέρουν την υπογραφή της, με τη Σταυρίνα Ευστρατιάδη τα τελευταία χρόνια να είναι το alter ego της Ζωζώς, η οποία την εμπιστεύεται απόλυτα και δεν κάνει βήμα χωρίς αυτήν.

Εκτός του ότι επιμελείται το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, είναι ο άνθρωπος στον οποίο εμπιστεύεται τα μεγαλύτερα μυστικά της και έχει εναποθέσει τη φροντίδα της. Η Ζωζώ, μάλιστα, δήλωσε πως θα είναι πολύ «γενναιόδωρη» προς τους ανθρώπους που θα βρίσκονται συνεχώς δίπλα της μέχρι τα τελευταία χρόνια της ζωής της. Για το χρονικό της σχέσης της Ζωζώς με τον Ομηρο Τσάπαλο θα σημειώσουμε ότι εκείνη ήταν η αρτίστα που τραγούδησε στον λαμπερό γάμο του με την όμορφη και λαμπερή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Ηρώ Ράντου, ο οποίος έγινε στο πολυτελές ξενοδοχείο του Κολωνακίου «St George» με δεκάδες προσκεκλημένους του καλλιτεχνικού και πολιτικού κόσμου.

Ο Ομηρος Τσάπαλος (αριστερά) με τα αδέρφια του και τη μητέρα τους

Ανήσυχο πνεύμα

Η Ζωζώ μεγάλωσε τον Oμηρο Τσάπαλο -παιδί των Πετραλώνων και ανήσυχο πνεύμα στα κινηματογραφικά χρονικά, αφού παρακολουθούσε κάθε γύρισμα από τις νεότερες ταινίες του παππού του, Ομήρου Ευστρατιάδη- σχεδόν στα χέρια της και σήμερα πιστεύει όσο ελάχιστοι σ’ αυτόν. «Ποτέ στη ζωή μου δεν τοποθετήθηκα ούτε υποστήριξα -μπαίνοντας μπροστά- πολιτικό αγώνα ή παράταξη. Ποτέ δεν χρωμάτισα την καριέρα μου και δεν εξέφρασα πολιτική άποψη ή συνείδηση. Σήμερα, όμως, αγκαλιάζω και υποστηρίζω ένα νέο αγόρι, έναν νέο άντρα, έναν μορφωμένο επιστήμονα και πολιτικό, που αγαπάει την Ελλάδα και τους Eλληνες, και όχι τα χρώματα και τις κομματικές παρατάξεις.

Ο Oμηρος είναι εδώ για να αγκαλιάσει, να βοηθήσει, να στηρίξει και να δώσει ελπίδα σε όλους μας και όχι μόνο στον ψηφοφόρο του κόμματος που υποστηρίζει. Γι’ αυτό τον στηρίζω και γι’ αυτό είμαι περήφανη που τον έχω σαν παιδί μου… Και τώρα… κάν’ τε πέρα να περάσω, κάν’ τε πέρα να διαβώ, μην τα κάνω όλα λίμπα, μην τα κάνω ρημαδιό…» λέει με στόμφο η μεγάλη σταρ του σινεμά στην «Espresso» και συνεχίζει: «Τα δάκρυά μου για εκείνον είναι ομηρικά και του εύχομαι κάθε επιτυχία στις εκλογές»! Τελικά, τι θα «σταυρώσει» η Ζωζώ ψηφίζοντας στις κάλπες της 21ης Μαΐου είναι ξεκάθαρο! Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμη είναι το τραγούδι που θα μας πει στο τέλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This