Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: «Μου είπε ότι θα πεθάνω πολύ μικρή από καρδιά και θα γελάει όταν θα συμβεί – Με σόκαρε»

Must Read

Η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά έχει αναφερθεί κατά καιρούς στο bullying που έχει υποστεί, λόγω των παραπανίσιων κιλών της, ωστόσο η ίδια φαίνεται πως έχει απενεργοποιηθεί και νιώθει πολύ καλά με τον εαυτό της και αυτό αποδεικνύεται με τις συχνές αναρτήσεις του σώματος της στα social media.

Η δημοφιλής δημοσιογράφος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωΐαν σε Εἶδον, τήν Μεσημβρίαν» αναφέρθηκε στα τοξικά μηνύματα που λαμβάνει στα social media με αφορμή τα κιλά της, τα οποία δεν την αγγίζουν, όμως υπήρχε ένα μήνυμα το οποίο, όπως είπε χαρακτηριστικά και η ίδια, την σόκαρε…

«Οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς στα social media. “Φάλαινα”, “με αηδιάζεις”, “θα πεθάνεις νωρίς”, το ένα το άλλο. Όλα τα υπόλοιπα δεν με είχαν σοκάρει, αυτό όμως που με είχε σοκάρει ήταν ένα συγκεκριμένο μήνυμα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Που μου έλεγε “θα πεθάνεις πολύ μικρή. Θα πεθάνεις από καρδιά και εγώ θα γελάω όταν θα συμβεί”. Ήταν τέτοιο σχόλιο, πολύ hate».

«Αυτά τα μηνύματα πλέον τα αγνοώ. Τα κλείνω. Παιδιά, έχω ένα μότο και το έχω πει αυτό. Υπολογίζουμε την γνώμη των ανθρώπων που αγαπάμε και εκτιμούμε. Αυτό είναι και μέχρι εκεί. Οι υπόλοιποι δεν μας αφορούν», είπε για τον τρόπο που τα διαχειρίζεται.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This