Η Τάμτα ψήφισε πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια στην Ελλάδα: «Ως καλός πολίτης έπρεπε να το κάνω».

Ωστόσο δεν αποκάλυψε τι έριξε στην κάλπη

Must Read

Η Τάμτα πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει με ένα story μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι πήρε επιτέλους ελληνική ταυτότητα μετά από 23 χρόνια.

Χθες η τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πως ψήφισε για πρώτη φορά από τότε που ζει στη χώρα μας, ενώ αναφέρθηκε τόσο στην φετινή Eurovision όσο και στο αν θα πήγαινε εκείνη μελλοντικά στο διαγωνισμό.

«Άλλους ρώτα αν η Τάμτα λείπει από την τηλεόραση. Καλοδεχούμενη κάθε πρόταση κι αν προκύψει το συζητάμε» ανέφερε η Τάμτα και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με το 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο στη Eurovision.

«Με στεναχωρήσατε πολύ στην τηλεόραση. Ήσασταν πάρα πολύ σκληροί, επειδή έχω πάει φαντάζομαι θα συμφωνήσουν και άλλοι καλλιτέχνες, καλό είναι να στηρίζουμε τις επιλογές μας», είπε για τον Victor Vernicos ενώ ξεκαθάρισε πως θα πήγαινε ξανά στην Eurovision με ένα κομμάτι που νιώθει σίγουρη.

Τέλος, η Τάμτα δήλωσε για τις φετινές εκλογές που ψήφισε πρώτη φορά: «Ψήφισα, αισθάνθηκα μία ευθύνη αλλά ως καλός πολίτης έπρεπε να το κάνω».

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This