Ο David Beckham βάζει πούδρα ημίγυμνος και οι followers γράφουν «Το σεμινάριο που χρειαζόμασταν και δεν το ξέραμε»

Aντιγράφει το μακιγιάζ της συζύγου του και ανεβάζει το βίντεο στο Tik Tok

Must Read

O David Beckham είναι ο πιο ακομπλεξάριστος τύπος εκεί έξω και το απέδειξε ακόμη μια φορά στο Tik Tok αντιγράφοντας το μακιγιάζ της γυναίκας του.

  • Από την Έλενα Φάκου

Ο βετεράνος άσος της Manchester United και της Εθνικής Αγγλίας, αυτή τη φορά προκάλεσε τους ακολούθους του στο Tik Tok ανεβάζοντας ένα βίντεο, στο οποίο ποζάρει ημίγυμνος στην κάμερα και κρατώντας ένα πινέλο για make up βάζει πούδρα στο πρόσωπό του.

Ουσιαστικά αντιγράφει τη σύζυγό του Victoria Beckham η οποία ανέβασε την ρουτίνα του μακιγιάζ της σε ένα παρόμοιο βίντεο στα social media πριν από λίγες μόλις ημέρες, δείχνοντας πως γίνεται το σωστό contouring με ένα προϊόν από το beauty brand της.

«Έτσι, όταν χρησιμοποιώ λίγο από αυτό, η γυναίκα μου μού λέει ότι αυτός είναι ο καλύτερος φωτισμός για να κάνω το γύρισμα. Συμφωνώ, αλλά δεν ξέρω πραγματικά για τι πράγμα μιλάω», είπε αστειευόμενος για να συνεχίσει: «Μου αρέσει να ενυδατώνω το δέρμα μου και να φροντίζω την επιδερμίδα μου και προφανώς αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνω σύμφωνα με τις συμβουλές ομορφιάς της Victoria Beckham».

@victoriabeckham Mr Beckham’s very own #VictoriaBeckhamBeauty ♬ original sound – Victoria Beckham

 

Οι διαδικτυακοί του φίλοι ωστόσο βρήκαν διασκεδαστικό το συγκεκριμένο βίντεο και έκαναν σχόλια όπως: «Blend it like Beckham», παραφράζοντας τον τίτλο της ταινίας «Bend it like Beckham», ή «Το σεμινάριο που χρειαζόμασταν και δεν το ξέραμε» ενώ κάποιος χαρακτήρισε τον πρώην αρχηγό των κόκκινων διαβόλων «θρύλο».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This