Όταν ο Κάρολος συνάντησε τον… James Bond!

Must Read

Ο πρίγκιπας Κάρολος επισκέφθηκε την Πέμπτη 20 Ιουνίου τα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond,στο στούντιο Pinewood, λίγο έξω από το Λονδίνο. Ο πρίγκιπας πήγε για να επιθεωρήσει την πιο πρόσφατη παρτίδα αυτοκινήτων πολυτελείας που θα χρησιμοποιηθούν στην ταινία αλλά και για να συναντήσει τον πρωταγωνιστή της, Daniel Craig.

Ο Κάρολος αναφέρθηκε σε κάποιες αστοχίες που αφορούσαν τα γυρίσματα της ταινίας.

«Δεν είχατε άλλα πράγματα να ανατινάξετε πρόσφατα;» ρώτησε έναν εργάτη, δήλωσε το πρακτορείο ειδήσεων της British Press Association. Μια αναφορά του δηλαδή σε μια έκρηξη στο σετ, που τραυμάτισε ένα άτομο και άφησε τη σκηνή με εκτεταμένες φθορές. (Μήπως η έκρηξη) «έχει καθυστερήσει λίγο;» πρόσθεσε, στην οποία ο άντρας απάντησε: «Ελαφρώς, ναι.»|

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας συνάντησε τον ηθοποιό υπό την ιδιότητά του ως εκπροσώπου του Βρετανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου, καθώς συζήτησε και με την παραγωγό της ταινίας, Barbara Broccoli.

Ο πρίγκιπας έφτασε κατά τη μαγνητοσκόπηση μιας έντονης σκηνής που χαρακτηρίζει τον Bond και τον «M», τον οποίο παίζει ο Ralph Fiennes. Ο Fiennes τότε προέτρεψε τον Κάρολο να δώσει στιλιστικές συμβουλές στον Bond.

Οι φωτογραφίες από την επίσκεψη έδωσαν μια ματιά στο κουβανέζικο στοιχείο που χαρακτηρίζει την ταινία, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020 με την ονομασία «Bond 25».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This