Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έκλεισε τα 90 και θα είναι πάντα «το κορίτσι του Μάη»

Η βασίλισσα της νύχτας γιόρτασε με καλούς φίλους και απέδειξε πόσο αειθαλής είναι

Must Read

H Zωζώ Σαπουντζάκη είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 90 της χρόνια τα οποία γιόρτασε μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα σε ένα πάρτυ όπως μόνο η βασίλισσα της νύχτας ξέρει.

Φόρεσε ένα μακρύ φόρεμα με το σήμα κατατεθέν της, τις παγιέτες, ακριβά κοσμήματα, τραγούδησε και χόρεψε για τους καλεσμένους της, μεταξύ των οποίων ήταν Μαρία Ιωαννίδου, ο Διονύσης Ζάχος, ο Δημήτρης Σούρας, αλλά και ο σύντροφός της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος. Όλοι μαζί έφαγαν, τραγούδησαν και χόρεψαν σε μαγαζί του Πειραιά.

«Ευχήθηκα να είμαι γερή και να σβήσω και του χρόνου άλλη τούρτα», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτικές κάμερες.

«Δεν υπάρχει μυστικό για τη μακροχρόνια σχέση, απλώς μπορούμε να συνεννοηθούμε. Κι εγώ δεν έχω καμία σχέση με τη Ζωζώ της δουλειάς. Στο σπίτι είμαι και νοικοκυρά, κάνω τα πάντα. Είμαστε ένα ζευγάρι πολύ όμορφο και πολύ αγαπημένο και εύχομαι μέχρι το τέλος να είμαστε έτσι», πρόσθεσε στη συνέχεια για τον σύντροφό της.

«Είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Αν κοιμηθώ 8 ώρες σηκώνομαι και λέω “τι έκανα; έκανα τίποτα στον εαυτό μου;”. Μια κρέμα απλή βάζω», εξήγησε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This